donderdag 14 maart 2019

Fm transmitter auto

FM-transmitters koop je eenvoudig online bij bol. Op deze manier kun je met je (auto)radio draadloos het.

Vind Car fm transmitter op Marktplaats. Auto-radio zonder bluetooth of aux: hoe muziek. Als service en klantvriendelijkheid tellen. FM Transmitter voor in je auto kopen?

Kijk snel naar het Techaanbod en bestel gemakkelijk online. Nieuwste Car Mp3-speler Draadloze FM Auto Transmitter Sigarettenaansteker Carkit. Ik zat daarnet bij een kennis in de auto en zag dat hij een oude autoradio had.


De Venturi Mini sluist het geluid met groot gemak draadloos door naar uw autoradio. Handsfree en eenvoudig de muziek van je telefoon op de radio in de auto?


Hierdoor kun je vanaf nu al jouw favoriete muziek in de auto afspelen. We know our parts and products. Daarnaast kun je er hands-free mee bellen. Check Dan mag je deze deal niet.

Shop with confidence on eBay! FM transmitter - MPspeler voor in de auto Old school radio in je auto? Door deze frequentie te gebruiken bij een fm-ontvangstapparaat (je radio thuis of je autoradio bijvoorbeeld) kun je de door de transmitter uitgezonden signalen. Hallo, ik ben nieuw op het forum en weet niet zoveel van electronica.


Ik heb een fm transmitter (met line-in, mpspeler via usb en sd) gekocht. Vergelijk prijzen + voorraad van alle webwinkels en vind de beste deal. Zendt een audiosignaal over de FM frequentie naar de autoradio. Display met ingestelde frequentie.


Frequentie vrij te kiezen tussen 87. Installatie van DAB+ in de auto is vaak problematisch en duur, maar. Dit is ook niet zo gek aangezien het een vrij nieuw product is in Nederland.


U steekt hem simpelweg in de sigarettenaansteker van uw auto voor. Hoi, Ik heb een belkin fm transmitter, zo een die je in de auto gebruikt voor je iPod. Er zit een 12v stroom aansluiting op.


Verzendt het MP3-signaal naar uw autoradio. FM-zender zwart met afstandsbediening. Geeft de MP3-titel aan op uw radio display (RDS).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.