donderdag 21 februari 2019

Verloopstekker ierland

Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet meenemen voor de stopcontacten in Ierland. Elektriciteit, prijspeil of de beste reistijd voor je vakantie in Ierland?


Allekabels biedt diverse stekkers voor Ierland aan.

Voor 22:bestel morgen in huis. Bestel nu uw Ierland reisstekker online! Reisinformatie, reisadvies en reisaanbod Ierland (Ireland). De beste voorbereiding voor een.

U heeft een wereldstekker nodig bij een verblijf in Ierland. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Je zult namelijk zowel de Noordzee als de Ierse zee moeten oversteken. In Ierland heb je een verloopstekker met drie dikke pinnen nodig.


Je hebt een verloopstekker nodig. Dublin is Ierland (UK) en Belfast is Northern Ireland. Darom even een paar kanttekeningen bij de situatie die je in Ierland zult. De elektriciteitsvoorziening in Ierland is 2Volt op 50Hz.


Verenigd Koninkrijk ook vooral gebruikt in voormalige kolonies van het Britse rijk, Verenigd Koninkrijk Ierland Cyprus Malta Hong Kong Gambia.

Uitzonderingen zijn Zwitserlan het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Malta. De stopcontacten in Engelan Malta en Ierland hebben niet twee maar drie pinnen. Bestemmingsinformatie Ierland van BBI Travel. Creditcards Creditcards worden op veel plekken in Ierland geaccepteerd.


Wie in Ierland geboren wordt, komt ter wereld met een Hurling stick. Ierland staat vooral bekend als groen eiland met veel Nationale parken. Veel reizigers naar Ierland kiezen voor een zogenaamde reisstekker-set.


Een reisstekker-set bestaat uit één verloopstekker met meerdere adapters. U waant zich aan het einde van de wereld in Noord-Ierland met dunbevolkte.


Soort stekker: type G, u heeft in Ierland een verloopstekker nodig. Vind de beste zonvakantie naar Ierland bij de grootste online Vakantiewinkel van Nederland: D-reizen. Ontdek onze prijzen en service!


Dublin, The Burren, Cliffs of Moher, Connemara, Ring of Kerry. Paklijst voor een wandelvakantie in Ierland. Een verloopstekker voor Ierland en het Verenigd Koninkrijk is ook handig om bij je te hebben.


Alle vrijheid om Ierland in uw eigen tempo te ontdekken. Het is raadzaam een verloopstekker mee te nemen.


U moet een verloopstekker meenemen om in Ierland gebruik te kunnen maken van uw elektrische apparaten. Lees hier over reizen in Ierlan reisdocumenten, ambassades, klimaat, alarmnummers en.


In deze nieuwe kamers heb je geen verloopstekker of iets dergelijks nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.