maandag 18 februari 2019

Meterkastvloerplaat

De standaard meterkastvloerplaat (MKP) heeft sparingen voor gas, elektra, water, telecom en kabel (CAI). Meterkastvloerplaat en doorvoerbochten voor in de meterkast.


Goedkope meterkastvloerplaat gereed voor gebruik.

De meterkastvloerplaat is ontwikkeld om de doorvoerbochten te centreren op de juiste plaats in de vloer van de meterkastruimte. Op zoek naar een meterkastvloerplaat?


Invoerbochten met meterkastvloerplaat. Vind meterkast vloerplaat op Marktplaats.

Eisen aan uw meterruimte en invoervoorzieningen. Informatie voor aanvragers van een Liander- aansluiting voor nieuwbouw. Deze meterkastvloerplaten zijn. KOMO gecertificeerd meterkastvloerplaat.


Universele maatvorming en geisoleerd. Met een meterkastvloerplaat kan alles volgens de richtlijnen in de meterkast worden aangesloten. Welke mogelijkheden zijn er om de mantelbuizen zijwaarts (i.p.v. de gebruikelijke wijze) ten opzichte van de vloerplaat naar de buitengevel te.


Betreft een Wavin Wadal meterkastvloerplaat, 786x328x30mm (bxdxh) uit de serie Wadal. Avk meterkastvloerplaat geisoleerd 750x310mm bestel je goedkoop en gemakkelijk op PontMeyer.

Snel te bezorgen of af te halen op één van onze 45. Klik hier voor uitgebreide informatie.


Product is bestemd om te worden toegepast als meterkastvloerplaat, ook wel meterruimtevloerplaat genoem in woningen waarin uitsparingen zijn. Voor het invoeren van leidingen en kabels van CAI, Elektra, Telecom, Water en Gas. Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. Andere producten in de groep Accessoires, vloerplaten en doorvoerbochten.


Pipelife meterkastvloerplaat, (bxdxh) 750x350x30mm. Meterruimte: Mantelbuizen en vloerplaat. Korting op aanvraag Al onze prijzen zijn bruto adviesprijzen, exclusief BTW.


Richtlijn voor meterruimten met een gasaansluiting in laagbouwwoningen. AVK meterkastvloerplaat Mantelbuizen zijn in spiegelbeeld te plaatsen. Wavin AVK KUNSTSTOF METERKASTVLOERPLAAT Art.


Dyka PVC meterkastvloerplaat z. In samenwerking met TNO en diverse meterkast-commissies is een universele meterkastvloerplaat ontwikkeld die qua maatvoering is afgeleid van NEN. De inrichting van een meterkast moet aan een aantal bouwkundige eisen voldoen. Bekijk de richtlijnen van Stedin. Elke laagbouwwoning in Nederland moet worden voorzien van een set invoerbochten.


Afmeting en gatenpatroon op maat gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.