dinsdag 25 december 2018

Fm transmitter usb stick

FM Transmitter USB Stick en Aux zwart. Speelt mpbestanden van een usb-stick of SD-kaart.


Ook zijn er FM-transmitters waarin een SD-kaart of een USB-stick past, zodat het nog eenvoudiger wordt om je lievelingsmuziek te horen.

Luister muziek van uw telefoon, een USB stick of micro SD kaart via uw autoradio. FM transmitter draadloos + Bluetooth SD USB AUX carkit au. Bestel de CALIBER PMT4FM-transmitter nu bij MediaMarkt.


Leest MPfiles op een verwijderbare USB stick (niet bijgeleverd).

De Caliber PMT3is een FM-transmitter waarmee je een MP3-signaal kunt. Zo kun je met de FM-transmitter MP3-bestanden afspelen van een USB-stick of.


Vind fantastische aanbiedingen voor fm transmitter usb. MP3-speler, telefoon, SD-kaart of USB-stick staat via uw FM-radio!


Plaats de FM-zender in de sigarettenaansteker of power poort van uw voertuig. Sluit uw compatibele SD-kaart in de SD-poort of USB-stick in de USB-poort van.


Soundfly AUX MPPlayer Car Fm Transmitter for SD Car USB Stick, MpPlayers (iPo Zune, Sansa) with Remote Control: MPPlayers. Verzendt het MP3-signaal naar uw autoradio.


Kan MP3-bestanden afspelen vanaf een USB-stick of SD-kaart.

FM or AUX-in port, support playing music by USB disk. Op de radio stel je die ook in en. Sluit de transmitter aan met behulp van een kabeltje, USB-stick of SD-kaart.


In onze winkel krijgen wij regelmatig de vraag of een USB stick. Deze transmitter verstuurt het signaal via.


Ook zijn er MPen MPspelers te koop die al een ingebouwde FM-transmitter inzich hebben, op die manier kun je heel eenvoudig je MP3. Speelt en decodeert MPbestanden van USB stick of SD kaart. Ben jij op zoek naar een gadget waarmee je in de auto handsfree kunt bellen en muziek vanaf je telefoon, USB-stick of vanaf een SD-kaart luisteren? Doen wij ook via de laptop met fm-transmitter, maar topicstarter wil alleen een USB stick in zijn radio stoppen.


Hij moet inderdaad eerst goed. Der FM-Transmitter bietet drei verschiedene Möglichkeiten, MP3-Dateien abzuspie. Bluetooth FM-zender: Zendt de muziek in de mobiele telefoon, USB-stick. Wrm kan ik geen usb-stick gebruiken om muziek af te spelen op mijn fm transmitter?


Use audio jack for MPPlayer. Connects to almost any type of media device.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.