maandag 10 december 2018

Elektrische waterstop

Hoe je zelf een waterslot of aqua stop kunt aanbrengen op wasmachine of vaatwasser. Dat is voor de veilighei omdat er elektrische bedrading in de slang is. Vind waterstop op Marktplaats.

Bestel deze en andere Nedco producten voordelig. Gebruikshandleiding electrische waterstop - Ventilatie-store. De gebruiksaanwijzing van de electronische waterstop staat nu online.


In combinatie met een lekbak biedt een waterstop de beste.

Maximale stroom: 150mA (bij schakelen klep). Waterstop - Waterdetectie - Wateralarm. Waterbesparing en waterstop bij Conrad.


Een in een (af)wasmachine ingebouwde aquastop is meestal een mechanische of electrische waterafsluiter die automatisch sluit als er een te. Een aquastop of waterslot is een beveiligingsklep die de watertoevoer naar een waterverbruikende machine afsluit als er lekkage wordt.


Een waterslot, ook wel aquastop of waterstop genoem is een "kastje". Deze waterstop kastjes werken elektrisch d. Electronische waterstop beschermt huis en bezittingen tegen waterschade, zodra de sensor op de vloer in aanraking komt met water wordt de wateraanvoer.


Vorige week heb ik onderstaand bericht naar Siemens gestuurd.

Is er toch iets te doen ondanks dat de garantie termijn net is verstreken? Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Is inderdaad een waterslot, het is een dubbele waterslang met een binnen- en buitenslang en een elektrisch circuit. Het waterslot wordt geplaatst aan de wasmachinekraan.


Daarna wordt de wasmachinetoevoerslang aangesloten op het waterslot. Tegelijkertijd verbreekt het wateralarm-waterstop de elektrische stroomtoevoer naar het aangesloten apparaat, om onveilige situaties te voorkomen. Dit is voor de veilighei aangezien er elektrische bedrading in de slang is.


BONAQUA WATER-STOP VOOR VEIlIGHEID EN BESPARING De BA-waterstop beperkt waterschade. De water-stop is niet elektrisch geleidend. De Plieger electronische waterstop voorkomt wateroverlast in de ruimte waar je (vaat)wasmachine staat.


Indien de sensor water detecteert. Voorkom flinke waterschade die veroorzaakt wordt door lekkages. Monteer dit waterslot op een kraan en op de watertoevoer van een wasmachine of.


De Wurmi waterstop set houdt het grondzeil van uw tent of voortent droog. De clips worden eenvoudig op de Wurmi standaard schroefharingen geclipt.


Sluit automatisch de watertoevoer af bij een slangbreuk. Voorzien van standaard schroefaansluitingen. Een nieuwe slang met waterstop kost 1euro daarom wilden ik deze niet kopen totdat. Er bestaan elektrische en mechanische aquastops.


Vaatwassers met een waterslot zijn beveiligd tegen overstromen. Hierdoor kunnen mensen geen ongelukken ondervinden met de elektrische bedrading die.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.