maandag 17 december 2018

Dipool antenne

Een dipoolantenne, of kortweg dipool, is een antenne die gebaseerd is op het principe van een dipool. De lengte van de antenne is doorgaans een halve golf.


Een "Inverted-V" is meestal zowat % korter dan een.

Dipool antennes Dipole antennas Dipole antenna. De Comet H-4is een breed-ban compact, roteerbare dipool ontworpen om uitstekende prestaties bie.


Bij een kleinere antenne die je m. Deze antenne heeft een theoretische impedantie van Ohm.

In de praktijk hangt de antenne vaak. Een draad met een lengte van een halve golf (fig a) is de kortste antenne die in. Je kunt met een stuk aluminium pijp, een stukje hout, wat klemmetjes e. De halve golf monopool (of eindgevoede dipool), heeft een stroomverdeling die.


Een FM-radio heeft bijna altijd een antenne aangebouwd. De meest voor de hand liggende antennes zijn dipolen, een mooi woord voor "draadjes met een.


Om de lengte van de stralers van een open dipool antenne of een inverted-V antenne te berekenen kun je gebruik maken van een. Vind dipool antenne op Marktplaats.


Ik had een eigenbouw dipool antenne met coax traps hangen voor 4 en 1meter.

Een korte dipool antenne voor de middengolf. Een sprietantenne op een sloep is vaak niet mooi of mogelijk. Na al een tijdje allerlei sites langs. FM dipool antenne met coax connector.


Met coax socket (vrouwelijk) plug. Antenne voor de ontvangst van FM signalen. Vind fantastische aanbiedingen voor dipool antenne.


Koper op zoek naar groothandel fm dipool antenne in Consumentenelektronica zocht ook naar: video signaal zender video sender ontvanger video sender. De antenne is uitgevoerd in lichtgewicht aluminium. Verticale of horizontale gepolariseerde breedband antenne.


Robuust en lichtgewicht design. In verband met antennes wordt de dipool-antenne bedoeld. Dat is een constructie van twee even lange geleiders die in elkaa. Gevouwen dipoolantenne gemaakt van 3Ohm lintlijn, origineel voor ca 100MHz (FM).


Toevoer lintlijn: 8Mtr De dipolen zijn cm. Ik heb hier een dipool liggen die is gepiekt op de 104. Maar hoe piek ik hem op de 97.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.