vrijdag 16 november 2018

Multimeter analoog

Ervaring met Metrix MXanaloge multimeter? Onversterkte multimeter met ingebouwde automatische zekering ter bescherming van de stroommeetbereiken. Er bestaan ook analoge multimeters.

Deze hebben een wat ouderwets aanziende meter met wijzer. Als je een dergelijke meter koopt let er dan op dat deze een. Een multimeter of universeelmeter is de benaming van een elektrisch.


Tot die tijd waren analoge meters (met een draaispoelmeter) goedkoper te produceren.

Spring naar Het uitlezen van een analoge multimeter - Zoek de juiste schaal op de analoge multimeter. Analoge multimeters hebben een naald die. Wij leveren apparaten en verbruiksgoederen aan brouwerijen. Demo multimeter analoog VOS - Vos instrumenten is een groothandel in laboratoriumproducten.


MULTIMETER ANALOOG:Meting van wissel, gelijkstroom en weerstand - Stroommeting tot max 500mA - Spanningsmeting tot max. Groothandel analog multimeter uit Chinese analog multimeter Groothandelaars Repertorium.


Je kan Online Groothandel pen multimeter,multimeter mastech. Dit product is niet meer leverbaar! De specificatie van analoge multimeters wordt bepaald door de meet- fout bij volle.

De standaard-nauwkeurigheid van een analoge meter bedraagt % of 3. De analoge multimeter geeft met een wijzer op een schaal de meetwaarde aan. Ook speciale multimeters voor. In de meeste gevallen gebruik je een multimeter om lage spanningen en stromen te. Er zijn twee categorieën multimeters verkrijgbaar: digitaal en analoog.


Really nice "old school" analog multimeter. Also available fully assembled. Omschrijving Beoordelingen (0). Multimeter analoog (mV - V).


Deze multimeter werkt op een penlite batterij (niet meegeleverd). VBasisnauwkeurigheid: ± 5%max. Analog multimeters, although older than the commonly preferred digital multimeter, do come with several unique advantages. Although both digital and analog.


Een digitale meter laat het meetresultaat als cijfers op het. Met de meeste digitale multimeters kan eenvoudig de stroom, spanning.


Praktische analoge multimeter speciaal ontworpen voor educatieve doeleinden. Compacte analoog-multimeter geschikt voor meettaken rondom uw huis en hobby – Exacte controle van spanning, stroom en weerstand – Batterijtestfunctie.


K video display via mainstream, ingebouwde wifi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.