dinsdag 30 april 2019

Gebruiksaanwijzing schakelklok

Download hier gratis uw Schakelklok handleiding. Ik wil een tijdschakelaar met pinnetjes gebruiken voor de eerste keer. Alleen heb ik helaas de beschrijving niet.

Kan iemand me misschien uitleggen hoe dit. In de gebruiksaanwijzing staat naar beneden (lees ik die ook een keer) en ze moeten omhoog! Programador automático de horas.


Klik hieronder voor de handleiding van uw Profile Schakelklok.

Vul dan hier een verzoekje in. Info over handleiding tijdschakelaar. Voor alle typen geldt: Daarna draai je de ring zodat het pijl op het tijdschakelklok naar de huidige tijdwijst en plaats je de tijdschakelklok in het. Tijdschakelklok met dagprogramma.


Werkingsvoltage: 230V (50Hz). Maximaal resistief vermogen. Digitale en analoge programmeerbare schakelklokken. Bekijk hier het overzicht van schakelklokken van Legrand.


Het programmeren geschiedt stap voor stap.

NL Gebruiksaanwijzing - Schakelklok met astro functie. Totaal schakelingen per dag, 8x in 8x uit, met 3. Toetsen : ➀ menu : selectie van de werkingsmodus auto : werking volgens het. I De schakelklok wordt in slaapstand afgeleverd.


Zo goed als nieuw Ophalen of. Toelichting display en functies van de toetsen. Mits je de gebruiksaanwijzing bewaard! Hoe stel je die schakelzooi in? Hoe programmeer je die schakelklok? De handleiding was ook al om te janken. GEBRUIKSAANWIJZING MECHANISCHE TIJDSCHAKELAAR. Bestel de Scanpart Schakelklok digitaal bij Beamercenter. Zoals de naam al doet vermoeden is deze schakelklok digitaal en geschikt voor.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Deze handleiding bevat belangrijke informatie over de veilige en. Stel deze mechanische schakelklok in wanneer de stroom aan en uit moet.


Minimalistische gebruiksaanwijzing is nog tot daar aan toe, maar apparaat werkt. Content: de technische documentatie van de sensorfabrikant. Kortste schakeltijd kanaal30min. Breedte in module-eenheden, 3.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.