donderdag 15 november 2018

Marifoon antenne connector

Op de mast van mijn nieuwe 2e hands boot zit een marifoon antenne. Ik heb de antenne er met het strijken van de mast afgesch. Eenvoudig VHF connectoren monteren.

Maar als het om coax kabel (antennekabel) gaat is dat wel het geval. Coax connectoren van Antennes. Een heel belangrijk onderdeel van de marifoon installatie is de antenne.


Helaas is de antenne vaak het sluitstuk bij de aanschaf van een marifoon.

Black Box DSC marifoon met ATIS De ICOM M400BB black box marifoon kan uit het. Standard Horizon SCU-antenne tbv 71H. De antennekabels zijn uitgevoerd met zgn, Fast-Fit connectoren.


Marifoon antenne voeten, kabels, steunen en antenne connectoren, je vindt ze scherp gesprijs en vlot verzonden bij Nautic Gear De online watersportwinkel! U kunt voor een marifoonantenne kiezen die compleet geleverd wordt inclusief antennevoet, kabel en connector.


De PL 2connector is geschikt voor gebruik met een RG kabel. Te monteren op de marifoonkabel van uw marifoon antenne. De marifoonkabel is het verbindingsstuk tussen uw marifoon en de antenne.

Glomex RA1marifoon antenne RVS spriet, mtr. Ideaal voor lange afstands communicatie. Info over marifoon antenne kabel. Diamond M-2Mobiele Whip Antenne. MHz with Cutting Chart antenna. SMA Male connector voor Aircell 7. De gouden connectoren voorkomt oxidatie (goud oxideerd immers niet) en voorkomt. CELMAR-Sprietantenne AIS en Marifoon antenne. V-Tronix marifoon antenne klapbaar.


Daarnaast is de EasyAIS-IS voorzien van een VHF antennesplitter zonder ontvangstverlies (Alleen EasyAIS-IS heeft dit!) en. U draait de stekker los van uw marifoon en sluit deze aan op de EasyAIS-IS. VHF Antenne connector: SO239.


Dit is uniek daar alle marifoon antenne splitters te maken hebben met iets. Het ATIS-signaal uitgezonden door een marifoon bevat digitale informatie. Scout KS-Marifoon antenne met snel koppeling. Male Connector PL2Twist On RA13 € 10.


Let op: bedien de AIS-antennesplitter nooit tenzij deze op een VHF-antenne is. BNC-connector (voor aansluiting op de AIS-antennesplitter), het andere.


Marifonieshop is de webshop voor top kwaliteit (Icom) marifoons en aanverwante zaken. Antennes, coaxkabels en bijbehorende (verloop) connectoren en zelfs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.