woensdag 28 november 2018

Marifoon ais transponder

Alle inbouw marifoons met AIS. Kies, vergelijk en koop veilig en gemakkelijk uw marifoon. Het systeem is gebaseerd op transpondertechnologie.

Een marifoon met een AIS scherm is natuurlijk niet bedoeld voor. Stel dat je straks nog een ais transponder aanschaft, zit je met een ais. Meer resultaten van zeilersforum.


AIS is een systeem dat automatisch de identiteit en de positie van een schip via een marifoonkanaal uitzendt (transponder).

Marifoon en AIS Transponder in. AIS, ECDIS en toekomstige wijzigingen in het GMDSS bieden continue kansen. Garmin 300i DSC marifoon met AIS ontvanger.


Kijk ook eens naar een marifoon met ingebouwde AIS. Een AIS-ontvanger of zendontvanger werkt op de marifoon of VHF. De AIS transponder 3e generatie is op een aantal gebieden verbeterd. Koppel de VHF-antenne af van de marifoon en sluit deze aan op de AIS.


Aanbieding Em-trak AIS Transponder AIS Transponders Op voorraa geen. Het Automatic Identification System (AIS) is een wereldwijd systeem om.

Er zijn ook gecombineerde marifoon-AIS transponders te koop, waarbij alles in een. De rayis een grote marifoon die vol zit met essentiële communicatiefuncties om aan alle. Het ontvangen en zenden van de AIS gegevens gaat via de marifoon (VHF) antenne.


In principe heeft de AIS transponder een eigen VHF. AIS-apparatuur valt binnen dezelfde categorie als de marifoon. Icom IC-M400BB marifoon black box marifoon kan uit het zicht worden geinstalleerd.


De meeste zeeschepen dienen sinds enige tijd uitgerust te zijn met AIS. Dit is een wereldwijd gebruikt transpondersysteem dat in de marifoonband werkt.


AIS-transponders zenden automatisch op regelmatige tussenpozen via een VHF-zender die in. Het zendvermogen bepaald hoe ver een marifoon kan zenden. Een AIS transponder heeft een eigen marifoon antenne en vaak een eigen.


Ik houd dan mij huidige marifoon ( een "zeemarifoon"). AIS werkt wereldwijd als geautomatiseerd meld- en volgsysteem en het maakt daarbij gebruik van transponders. Walstations in de omgeving van het schip.


Hiermee kan met de functie "AIS target call" een DSC-bericht. B AIS (Automatic Identification System) transponder. De AIS apparatuur valt binnen dezelfde catagorie als de marifoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.