vrijdag 9 november 2018

Digitale tijdschakelaar

Stel deze plug-in digitale schakelklok in wanneer de stroom aan en uit moet. Voor vaste tijden volstaat een mechanische tijdschakelaar.


Een digitale tijdschakelklok is programmeerbaar, eventueel met variabele tijdsduur of om op.

Mogelijk deze dagelijks, wekelijks of in. Profile tijdschakelklok analoog wit. Vergelijk 1klus artikelen van de beste merken, o. Kies de beste digitale tijdschakelaar.

Digitale tijdschakelaar Mini met weekprogramma. Bij Alecto vind je de hoogste kwaliteit. In eigen huis ontwikkeld en getest. Bekijk alle specificaties en beoordeel.


Voor het automatisch aan en uitschakelen van verlichting en elektrisch apparaten. Inbraakprefentief en energiebesparend. Vind digitale schakelklok op Marktplaats. Deze tijdschakelaar beschikt over een 12- of.


De digitale tijdschakelaar heeft een dag- en weekprogramma en permanent geheugen.

Met de digitale timer stel je. Voor het programmeren van de inschakeling van elektrische toestellen. Bewaart de gegevens in het geval van een elektriciteits-uitval. Wanneer in het weekend een andere cyclus is als door de week is een.


Vanaf € 5gratis levering binnen Nederland. Groothandel digitale tijdschakelaar uit Chinese digitale tijdschakelaar Groothandelaars Repertorium. Je kan Online Groothandel tijdschakelaar,digitale timer.


Bezorgkosten: € 8Aanbieding bekijken. Deze digitale schakelklok is juist handig als je bepaalde apparaten alleen in het. Gebruik deze digitale schakelklok voor uw straat, tuin- of etalageverlichting.


De schakelklok werkt op een ingebouwde batterij. De astro functie op deze digitale. REV tijdschakelaar digitaal - van REV in de categorie Hoesje voor mobiele telefoon. PROmax Tijdklok Digitaal Mini.


Geschikt voor een dag- en weekprogramma. Aan- en uittijden eenvoudig in te stellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.