dinsdag 20 november 2018

Deurdranger met vertraging

Hij is voorzien van een instelbare sluitvertraging, zodat. Deurdranger met schaararm DR 10 275x62x4 sluitkracht 2~6. Type DD540GL-OD Glijrail deurdranger voor zware gebruiksdeuren met.

Deze functie laat de deur vertraagd sluiten. Onze webshop biedt een groot assortiment deurdrangers. Monteer je een deurdranger op je deur, dan zorgt deze voor vertraging bij het sluiten en openen.


Zowel in de private woning als in hedendaagse kantoorgebouwen biedt de deurtechniek van DORMA een antwoord op de hoogste vereisten op het vlak van.

Met de TS presenteert DORMA een modulaire en multifunctionele glijarm deurdranger in Contur design met een onovertroffen gebruikscomfort. Hoe langzamer dit gaat, hoe meer vertraging je creëert voor de deurdranger.


Zo is voor elke situatie een oplossing beschikbaar! Handleiding instellingen DORMA TSinstellen sluitkracht instellen sluitsnelheid - 0º. Door het verdraaien van de zeskant schroef aan Door het. Wanneer de hoofdarm haaks op de deurdranger staat (afbeelding rechts boven) is de eindslag in werking.


ASSA ABLOY deurdrangers bewijzen in tal van opzichten. Opbouw-deurdrangers Cam-Motion met glij-arm. Vertraging van de sluitsnelheid tussen ca.

Deze hydraulische deurdrangers zijn ontworpen om de deur, nadat deze handmatig is geopen automatisch te sluiten. Alle modellen zijn voorzien van een. Een deurdranger functioneert als automatische deursluiter.


Deze zware moderne Intersteel deurdranger type DR 1is uitgerust met een standaard arm. Met deze standaardarm is type DR 1traploos instelbaar voor.


Een goede deurdranger is af te stellen zodat het sluitmoment vertraagd wordt. Of de normale deurdranger zonder vertraging. Deze deurdranger is ontworpen voor.


Verborgen deurdranger ITS2S Bestel direct bij Manutan-Overtoom. Optioneel voorzien van deurstand signalering met geïntegreerde tijd vertraging. Geschikt voor zware deuren welke voorzien zijn van een deurdranger met.


Sloten - SSlimline deurdranger 5met schaararm. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! NHN deurdrangers zijn een kwaliteitsproduct van de bekende Daihatsu fabrieken. Er is een breed assortiment van verschillende series beschikbaar, waarmee.


Als de deur (lees: ankerplaat) stabiel onder de sponning (lees: deurmagneet) staat, wordt de shearlock deurmagneet bekrachtigd na de ingestelde vertraging. Dus dat voor een automatische melder een eerste vertraging van 60. Glijarm-deurdranger- systeem. Een zo goed als nieuwe dorma deurdranger ts73v en2- hydraulische basic line.


Crouzet Elektronisch tijdrelais S2A (opkom vertraging). Die vertraging is nodig om vluchten beter mogelijk te maken en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.