vrijdag 9 november 2018

Deurbel 220 volt

Bij Allekabels vind je gongen, deurbellen, drukknoppen en intercoms in vele varianten. Voeding: 220V AC, Geluid: Beltoon - 2. Is uw huidige deurbel aan vervanging toe?

Wij bieden een groot assortiment elektrische deurbelsets. Deurbellen bekabeld bij Conrad. Een deurbel aansluiten pak je aan met de klusinstructie van KARWEI.


Sluit één kant aan op de 220V polen van de transformator.

Kies bijvoorbeeld voor een draadloze deurbel en bestel eenvoudig online. Monteer aan het andere uiteinde een stekker. Steek de stekker in het stopcontact en. Voor 17:besteld morgen in huis!


Een standaard elektrische deurbel is erg inefficiënt. Mocht je nou het sluipverbruik te hoog vinden kun je ook 2volt op. Hoge kwaliteit tegen scherpe prijs.


Je hebt een transformator ( meestal gevat in een fraai kunststof kastje). In veel gevallen heeft een huisinstallatie 2volt, wat te veel is voor de aansluiting.

Neem de draadloze deurbel eenvoudig mee naar locaties waar je de bel normaal gesproken niet. Indien volt : eerst een trafo ertussen. Deze draadloze deurbel is in ieder stopcontact in uw huis te plaatsen en is aan te sturen met. Jaren geleden had mijn huis één deurbel met één drukknop, gevoed door deze transformator.


Door een draadloze deurbel te combineren met je bestaande deurbel. De buitendeurbel werkt op stroom (2Volt), maar heeft. Een beltrafo is een belangrijk onderdeel van een deurbel.


De deurbel werkt namelijk op zwakstroom en kan dus niet op 2Volt worden aangesloten. Wanneer je de Ring deurbel wil aansluiten op een stopcontact heb je een speciale bel. Woon jij vier-hoog en ben je opzoek naar draadloze deurbellen? Bestel ze dan nu gemakkelijk.


König SAS-WDB3Plug-in draadloze deurbel set 220V. Deze bundel bestaat uit de Ring Pro WiFi deurbel en de Ring Chime deurbel speaker. Elektrische vereisten, 2Volt. Draadloze deurbel met een max.


Uitgangsspanning: Volt (1A). Het draadloze mobiele videoscherm werkt op een accu of op 2Volt. De FD-1is een draadloze deurbel die bij diverse toepassingen.


Zo kan de FD-1worden gebruikt als (nieuwe) deurbel of hulpbel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.