vrijdag 9 november 2018

Desoldeer litze

Litze is een lint gemaakt van koper welke de tin opzuigt. Lengte mtr Gaat NIET door de brievenbus. Desoldeer Litze 9mm mtr.

Join the dark side, we have cookies :) You need. Rolletje zuiglitze, neemt prima het tin op, meter. Type: AB 9mm breed Type: KB 8mm breed.


CHEM-WIK is een geavanceerd ultra dun zuiglint dat sneller werkt dan alle andere zuiglitze`s.

De speciale samenstelling van puur koper zorgt voor een. Dan trekt de tin in het litze draad en kun je het te desolderen component vrijwel tinvrij krijgen. For effective ESD safe desoldering and repair of soldering joints eliminating additional cleaning.


The braid is put onto the joint which has to be soldered and. Kopen: desoldeer-Litze koop je bij de elektronica handel - vele hebben dat gewoon in huis.


Neem een beetje brede, iets van 5mm, dit i. Groot assortiment aan Litze Draad online verkrijgbaar. Alleen de goedkoopste prijzen en beste klantenservice op MyXLshop.


Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online!

Voor het desolderen van componenten of het verwijderen van overtollig soldeertin. De litze is voorzien van een No Clean flux die ongevaarlijk is voor de. Start kit Met soldeerstation,tin,desoldeerpomp en desoldeer litze.


Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "desoldering wick". Beschrijving, desoldeer litze, 0. Neem vervolgens een stukje desoldeer-litze en leg dit langs een zijde van het IC. Er geen zijn recensies voor dit.


Praktische kunststof rol voor snel en schoon desolderen. De desoldeerlitze bestaat uit een kopernet met flux. Dit desoldeerlitze is over de gehele breedte.


Dit is een gemakkelijke en goedkope manier van desolderen. SKU: CDESOL8N Categorie: Gereedschap. De_soldeerstatio_4ed27a70cf7cc. Zuiglint ( zuig litze ) meter mm breed.


Als het litze met tin verzadigd is, moet je het weggooien. Plaastde holle tip op desoldeer- verbinding die je. Zo ziet het er op tekening uit ná de ombouw. De soldeer-eilandjes ná de ombouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.