vrijdag 2 november 2018

Desktop microfoon

Leg je stem vast met een hoogwaardige microfoon die ruisonderdrukkende technologie gebruikt voor heldere en krachtige. Altijd al een stijlvolle microfoon willen hebben?


Ontdek de Trust Elvii microfoon met retro look en waan je in de jaren 50.

De microfoon is gemakkelijk aan te sluiten via de 5mm-ingang van je laptop. Game je veel, zorg er dan met een microfoon voor dat je teamgenoten precies weten. Mini microfoon voor laptop of desktop-pc.


Microfoons vind je bij Computerstore.

Er zijn geen actuele prijzen bekend van dit product. Verder ben ik er achter gekomen dat ik het dragen van een headset snel zat ben en wil dus eigenlijk een desktop microfoon, waar bij het geluid. Skypen of streamen alles is mogelijk met deze Qware desktop microfoon.


Desktop microfoon5mm Jack plugFrequentiebereik: ~ 16. Voor wie een stijlvolle microfoon op zijn bureau wil hebben staan is de Trust Elvii. Met deze hoge kwaliteit, gevoelige USB microfoon ben je zeker van een goede spraakherkenning of juist uitgevoerde spraakopdrachten dankzij de Noise.


Afmetingen van verpakking en artikel in centimeters 14x30x10cm. Geïntegreerde versterker: ja. Stekkers: Mini-telefoon mm.

Geavanceerde noise-cancelling microfoon. Een desktop-microfoon met muteregeling, ideaal voor on line chatten, internettelefonie, videoconferencing en. Zoek naar artikelen of selecteer.


Ideaal voor het opnemen van geluid of bellen via internet! Uitstekende microfoon met grote handige zendtoets tbv de CS-800. Je helpt anderen met hun keuze door jouw ervaring te delen. Daarnaast maak je wekelijks kans op € 10- en eeuwige.


De TOA EM-7is een bureaumicrofoon die geschikt is voor lezingen en presentaties, ook kan de microfoon gebruikt worden voor opname toepassingen. De Shure 4Series II is een stabiele dynamische desktop-microfoon voor omroeptoepassingen. De omnidirectionele capsule is ingericht op optimale.


Samson MDdesktop microfoon statief. Laagste prijs garantie, gratis verzending en uit voorraad leverbaar. Ik wil graag een nieuwe desktop microfoon halen, zo een die mijn stem met veel bass en kraakhelder geluid kan opnemen, voor commentaar. Plaats een microfoon op dit.


Groothandel Desktop stand microfoon uit Chinese Desktop stand microfoon Groothandelaars Repertorium. Je kan Online Groothandel stand voor microfoon,sm. Bezorgkosten: zie webwinkelAanbieding bekijken. Desktopmicrofoon op standaard in vintagestijl met hoge prestaties.


FREE DELIVERY possible on eligible purchases.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.