woensdag 24 oktober 2018

Platte stekker achter kast

Met de Kopp extra platte haakse stekker kan meubilair dicht tegen de muur geplaatst worden. Het is ideaal voor bijvoorbeeld achter de kast. Briljant platte stekker met aarde.

Deze stekker past werkelijk achter elke kast. Doordat de stekker iet mee kan veren is hij weer. Kopp geaarde super platte stekker 8mm kunststof wit.


Bijzonder platte stekker met een ingebouwde haak om hem weer uit het stopcontact te halen.

Gewoon mooi, maar ook ideaal achter een kast. Enkelvoudige verlengkabel met de platste stekker ter wereld - 5mm dik ! Deze geaarde stekker is ruimtebesparen bijvoorbeeld achter een kast of meubel. De platste stekker ter wereld - Wit - 5mm dik ! Een mooie oplossing voor een stopcontact achter een kast. Met de extra platte haakse stekker kan meubilair dicht tegen de muur geplaatst worden.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Gat in de achterwand boren op de buitenmaat van de inbouwdoos, dan. En die zeer platte stekker op de foto die gepost is, haalt je kast echt.

Ideaal achter een kast of ander meubelstuk. Nederlan Duitslan Belgie. Stekkerdoos met extra platte stekker. Met handige ring om de stekker eenvoudig uit het stopcontact te kunnen halen.


Type, Evoline platte stekker voor achter kast 16A. EVOline Plug Platte stekker Voorzien van rand- en penaarde, zwart. Perfect bruikbaar achter keukenapparatuur maar ook achter meubelstukken zoals bank en. Uw online shop voor techniek.


De stekkerdoos heeft een platte stekker die verdwijnt in je stopcontact, dit kan handig zijn achter kasten. Je kunt de stekker heel eenvoudig uit. Tsja, ik ben niet van plan om er een tv kast onder te plaatsen, dus als ik. Anders een platte stekker kopen als je het stopcontact er achter wilt.


Maar achter een kast zou het. We hebben een ingebouwde wandcontactdoos die achter een kast komt te. Ik heb een soortgelijke situatie opgelost met een plattestekker zoals in de link.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.