dinsdag 23 oktober 2018

Pir 30mm

Direct verkrijgbaar in de webshop van EPDM Totaal. Wij leveren aan zowel zakelijke klanten als. Prijs per m€ inclusief BTW Prijs per stuk € inclusief BTW.

Pir isolatie 2-zijdig aluminium afm 60x120cm dikte 30mm. Het is een hardschuim isolatieplaat, 2-zijdig voorzien van alucraft, alu. PIR isolatie (polyisocyanuraat) is de verbeterde opvolger van de bekende PUR isolatie.


Onze pir isolatie is voorzien van een speciale.

De spouwplaat is aan beide zijden bekleedt met een. Nieuw in ons leveringspakket is de unieke renovatie PIR ALU pl. Pir Isolatie Voorzien Van Alu Folie mm.


Bekijk onze webshop of zoek een van onze vestigingen. Kingspan Therma TRPIR isolatieplaat mm. Toevoegen aan favorietenlijst. Natuurlijk extra voordelig verkrijgbaar in onze webshop.


Inloggen, m Inloggen, 1 120x60cm, 30mm. Bestel nu vóórdelig en snel bij.

Isolatiepakking breder dan beugel, waardoor deze eenvoudiger met tape aan de isolatie van de leiding kan worden bevestigd. Alle beugels zijn voorzien van. De Platdakisolatie Plaat is een PIR hardschuim isolatieplaat, aan twee zijden voorzien van een alu meerlagen complex. PIR alu pak mm, €174 €1186.


Deze platen kunnen toegepast worden bij wanden, vloeren en daken. Laag gewicht voor makkelijke montage voor hoogwaardige PIR.


Door de hoge isolatiewaarde van PIR kan de dikte van de totlae bouwplaat beperkt blijven. Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te. Polyisocyanuraat ook wel PIR genoemd is een harde kunstofschuim en wordt hoofdzakelijk gebruikt voor warmte-isolatie.


Xtratherm PIR platen - Xtratherm PIR prijzen vind je hier. IKO Alu PIR is toepasbaar als dak- (zie ook afschotplaten), spouw, muur, zolder- en vloerisolatie en andere toepassingen. Pir-Alu isolatie vlak heeft een hogere isolatiewaarde dan vergelijkbare diktes EPS, XPS en steenwol isolatie.


Dit gegeven is tevens het grote voordeel t. U kunt kiezen uit verschillende diktes PIR vanaf 30mm. Het MLPIR combipaneel blinkt uit als het gaat om thermische isolatie.


Montage De plaat is gemakkelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.