dinsdag 16 oktober 2018

Multimeter kabel

Bestel een digitale multimeter online bij Allekabels tegen interessante prijzen. Voor 22:bestel morgen al in huis. OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw Snoeren voor multimeters.

Groothandel multimeter kabels uit Chinese multimeter kabels Groothandelaars Repertorium. Je kan Online Groothandel test coaxkabel,dc amp tester,test draad.


Ik ben al in het bezit van een goede multimeter maar daar zitten gewoon de. Nadeel is wel natuurlijk, dat er echt een stroom door die kabel moet lopen.

Assortiment aan kabels en pluggen, van banaanstekkers tot BNC verloopjes. Kabel doormeten met een multimeter. Meetsnoeren geschikt voor de meeste multimeters Meer info.


Fluke Networks SFPOWERMETER energiemeter, kabel-testapparaat, kabeltester. VOLTCRAFT LZG-DMM digitale multimeter met kabeltester CAT III 6V. De multimeter voor beginners. In een opwelling koop je een interessant uitziende multimeter.


Een beetje knutselaar heeft er eentje, dus jij nu. Voor 17:besteld morgen in huis!

Measuring Current Range: 10AModel. Dat wil zeggen, dat de multimeter niet ín de schakeling verwerkt zit, maar dat de meetpennen alleen de plus en de massa contacten raken.


Van het merk Testboy verkopen wij de multimeters en voltsticks, alsmede handige. Zo kunnen we het hebben over een digitale multimeter, een voltage me. Met een multimeter meet je gemakkelijk even een kabel op kortsluiting, verbinding of. Maar de kabel loopt in de muur (via een PVC pijp).


Dus ik denk dat ik dat idee van Louis-Paul maar even ga proberen. Bestel nu online je multimeter of stroomtang bij de specialist multimeters. Vanaf €5- gratis verzonden! Met een Brug van Wheatstone en diverse verfijningen daarvan kunnen weerstanden.


Meet SMD componenten uit met je multimeter met deze handige Pincet probe. USB Mini Multimeter (Volt und Ampere), mit 1m Micro-USB Kabel. Ik ben er niet mee bekend en gebruik eigenlijk altijd mijn multimeter. Toevallig had ik nog een slechte kabel in mijn koffer en meteen ff getest.


Wie kan mij uitleggen hoe je een gewone COAX kabel kan doormeten mbv. Ik heb beiden, maar ben niet zo vreselijk handig in. De ATEX Multimeter Fluke 87V is dankzij deze certificering geschikt voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.