dinsdag 2 oktober 2018

Modulaire stekkerdoos

De succesvol op Kickstarter gelanceerde Youmo is een stekkerdoos om enthousiast van te worden: dankzij een modulaire opzet kun je er veel meer mee dan. De modulaire stekkerdoos van ontwikkelaar YOUMO valt erg in de smaak op Kickstarter.


Binnen een paar dagen werd het streefbedrag van.

Dit afgeschermde stekkerdoossysteem werkt met een modulair stekkersysteem. Met behulp van alle bouwstenen kan elke gewenste configuratie worden.


Deze modulaire stekkerdoos kan uitgebreid worden met allerlei, losse componenten voor bijvoorbeeld draadloos laden of een speaker. ETM STEKKERDOOS MODULAIR 6VOUD.

Een stekkerdoos is een aansluitpunt waarop vaak meedere electronische apparaten kunnen worden aangesloten. De mensen achter de YOUMO hebben daar de oplossing voor namelijk een modulaire stekkerdoos.


Je kan met deze modules je stekkerdoos. Het systeem bestaat uit diverse dock- en stekker modules die je, afhankelijk van wat je aan op te laden gadgets hebt, aan elkaar.


De makers creëerden namelijk een modulaire stekkerdoos waar je dus heel wat verschillende stukken met elkaar kan combineren in één. Een modulair systeem zou volgens mij de beste oplossing kúnnen bieden. Niet alleen mobieltjes zijn modulair, stekkerdozen zijn dat ook al. Tenminste, deze op Kickstarter gelanceerde Youmo.


Bestel de Modulaire Stekkerdoos wit 1male-5female bij Computerstore.

YOUMO is een modulaire stekkerdoos die je uit kan breiden naar jouw wensen. Deze Stekkerdoos etm mod 3+6V ra schak. Daarnaast kan je met de schakelaar gemakkelijk alle apparaten tegelijk.


De Bi-Box is een inbouwstekkerdoos met een soft-close deksel wat aan beide kanten geopend kan worden. Kabels kunnen vervolgens door het deksel heen.


Het is een volledig modulaire stekkerdoos geworden. Ideaal voor de tafels om een toegang tot de verschillende verbindingen te creëren. Het grootste assortiment Stekkerdozen online bij MediaMarkt of in één van onze winkels.


De Smartline Desk is een stekkerdoos die eenvoudig op het bureau kan worden bevestigd met een bureauklem. Een PowerCube is een modulaire design stekkerdoos.


Ze zijn stapelbaar en te verkrijgen met stroomuitgangen én USB. Misschien is het wat oneerbiedig om Youmo een stekkerdoos te noemen, want het is eigenlijk veel meer dan dat. Deze slimme gadget maakt het mogelijk snel. Modulaire stekkers zijn er voor de RJ-serie (RJ = Registered Jack, geregistreerde insteekplug) alsook.


De vormgeving mag er eveneens zijn: het opvallende modulaire en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.