woensdag 17 oktober 2018

Jokarimes

Voor het afstrippen van alle gangbare ronde kabels. Dit mes is bedoeld voor de buitenste mantel van de kabel. Dus niet voor de mantel over de.

Aanschaf, training en begeleiding op het gebied van Gereedschap! De mes gaat automatisch over van rond- naar langssnijden. Bekijk gerelateerde artikelen. Innovatief beugel-wisselsysteem.

Met reservemessen in het handvat. Aangemoedigd door dit succes begon hij met de productie van dit mes en. Website fabrikant: Toon website. Minimale order hoeveelheid: ST.


Kabelmessen voor diverse toepassingen nu bij Bos Gereedschap. Ook online verkrijgbaar op bosgereedschap. PlanIT maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek en winkelen bij PlanIT.


Kabelstripper met zelfgeleidend mes.

Op voorraad √ Snelle levering. Ik ben er erg tevreden mee snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding. Gecertificeerde leveringskwaliteit en klanten tevredenheid.


Jokari 28H Secura kabelstripper. Meer uit deze categorie Reservedelen. Het moet een mes van goede kwaliteit zijn dat in staat is grote. Omschrijving Kenmerken Specificaties.


KNIPEX KABELMES MET BESCHERMD MES VDE 5€, 16 1. JOKARI AKTIESET Mes+spanningzoeker. Met haakmes Draaibaar binnenmes Kartelbout voor het snel instellen van de snedediepte Compleet met reservemes.


Het mes heeft een stevig roestvaststalen lemmet. In het lemmet zit een extra. Onze kabel messen, kabel en draad strippers zijn, met een paar. Antislip handgreep en geleider.


Uw online shop voor techniek, elektronica en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.