donderdag 11 oktober 2018

Correctiering inbouwdoos

Opvulringen correctiering voor inbouwdozen centraaldozen ook te gebruiken voor de stucadoor uit zo voorkom je schade na de stucadoor. Attema correctiering, ook wel verhogingsring genoem wordt gebruikt op traditionele inbouwdozen.


Geschikt voor op traditionele inbouwdozen (behalve Perilex).

Verhogingsringen passen zelfklemmend in elkaar. Correctiering voor inbouwdoos. Klik hier voor een volledige omschrijving.


Ring grijs in twee diktematen: 5x 4mm 5x 6mm Voor het ophogen van te diep liggende muurinbouwdozen.

Handig wanneer een inbouwdoos te diep in de muur zit. Categorie: Installatiemateriaal. ATTEMA correctiering 6mm voor ATTEMA inbouwdozen. ATTEMA opvulringen voor ATTEMA inbouwdozen voordelig bestellen bij de inbouwdozen leverancier.


Deze ABB correctiering kan gebruikt worden wanneer een inbouwdoos te diep in de muur verzonken is. Gebruik de ring ter opvulling in de inbouwdoos zodat. Wil je meer informatie over dit product of wil je weten of het op voorraad is?


De ABB HAF Hafobox correctiering kan gebruikt worden wanneer een inbouwdoos te diep in de muur. Verpakkingseenheid Per stuks.

Alle elektra producten van Bouwbestel zijn perfect geschikt. Inbouwdoos correctiering Attema 6mm nodig? Ben je op zoek naar een centraaldoos of inbouwdoos? Vandaag bestel morgen in huis.


Ruim assortiment direct uit voorraad leverbaar. Snel te bezorgen of af te halen op één. Tuitjes om een aansluiting aan een elektradoos toe te voegen. Zij komen in plaats van de rode plastic-stukjes.


Toepassing : Voor het maken van lassen in de muur, diepte mm. Koppelbaar, voor inbouw schakelmateriaal. Met correctiering en buiktuit 16mm.


De binnenring (bevestigingsring, correctiering) mist indd bij deze inbouwdoos. U zet de inbouwdoos hierin vast met gips of kit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.