donderdag 4 oktober 2018

Contactloze schakelaar

Deze contactloze schakelaars zijn geschikt voor het ontgrendelen van elektrische vergrendelingen, het aansturen van deurautomaten of andere toepassingen. Bewegingsmelder en contactloze schakelaar in één.


Automatisch meer veiligheid en oriëntatie in het donker: de Gira Sensotec schakelt de ruimteverlichting.

In het detectiebereik op korte afstand kan de ruimteverlichting bovendien met slechts één beweging – contactloos dus – op 100% worden geschakeld. Dit artikel is afkomstig uit onze Jaren collectie en is als PDF te downloaden voor al onze leden. Helaas is de beschikbare informatie op de website niet zo.


Door toepassing van een solid-state-relais is ook de feitelijke schakelaar geheel contactloos.

Bij het woord "schakelaar" denken we altijd meteen aan een knop. Het portfolio is onderverdeeld in drie soorten schakelaars: magnetische. Universele benaderingschakelaar werkend op infrarood. Deze KCcontactloze schakelaars zijn geschikt voor het ontgrendelen van elektrische vergrendelingen, het aansturen van deurautomaten of andere.


De schakelaar werkt op infrarood en is. Infrarood contactloze schakelaar rond mm inbouw met twee-kleuren LED ring. Prijzen zichtbaar na inloggen.


Quha nu ook met een stand-alone versie van deze bijzondere schakelaar. Moderne, hygiënische wave schakelaar die bediend wordt door een simpele hand- of voetbeweging zonder de schakelaar aan te raken.

CleanScan, de contactloze schakelaar van Bircher Reglomat, voor het openen van deuren in toepassingsgebieden met zeer hoge hygiënenormen, bijv. De contactloze veiligheidsschakelaar wordt vaak toegepast in de wereld van machineveiligheid.


De mogelijkheden binnen het IDEM pakket zijn breed. Groothandel contactloze schakelaar uit Chinese contactloze schakelaar Groothandelaars Repertorium. Niveauschakelaar met draagkabel voor gegranuleerd stortgoed. De VEGAVIB is een niveauschakelaar voor.


Handleiding "Elektronica VEGASWING serie 60". De F3S-TGR-N reeks contactloze veiligheidsschakelaars is nu beschikbaar in. Viscon Graphic Products, leverancier voor capacitieve schakelaars. Wij leveren uw maatwerk capacitieve schakelaar snel en volgens uw specificaties.


Veilig afschakelen met geintegreerde evaluatie en manipulatie beveiliging door RFID. Slash contactloze schakelaar. Naber contactloze schakelaar tbv LED converters en. Magnasafe MSis een magnetische contactloze veiligheidsschakelaar voor gebruik in machineveiligheidsapplicaties.


Plug and play schakelmateriaal om onze led spots, led strips en led lampen te schakelen. Veiligheidsdeurschakelaars, deurschakelaars met veiligheidsvergrendeling en contactloze schakelaars. Of het nu gaat om een beveiligde afgeschermde zone.


Bij Conrad heb ik een contactloze schakelaar gevonden, CNY OPTO-REFL. Er moet nog iets aangebouwd worden met een voeding en een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.