woensdag 12 september 2018

Variabele condensator

Een afstemcondensator is een variabele condensator die gebruikt wordt in een radio voor het afstemmen van de afstemkring. Uit nalatenschap te koop : kleine variabele condensatoren.


Zie voor eerste indicatie de foto.

De condensator links is 8-pF. De rechter condensator heeft. Mouser biedt voorraadoverzichten, prijslijsten en gegevensbladen. Een schitterende ouderwetse variabele condensator.

Capaciteit regelbaar tussen 12pF en 3pF. Groothandel variabele condensator uit Chinese variabele condensator Groothandelaars Repertorium. Je kan Online Groothandel trimmer condensator,100pf.


Groothandel condensator variabele uit Chinese condensator variabele Groothandelaars Repertorium. Een Afstem condensator is een variabele condensator, die gebruikt wordt in een radio voor het afstemmen van de afstemkring. Daarbij speelt lucht een grote rol. Onderdeel van een radiotoestel, gebruikt voor de afstemming op een zender.


Alleen de grote zwarte draaiknop is aan de buitenkant zichtbaar op het. Bij elektrolytische condensatoren en tantaalcon- densatoren is de plus duidelijk.

Een variabele condensator wordt meestal gebruikt in het afstemcircuit van. Koop of Verkoop condensator op Marktplaats. Nou zie ik wel eens dat mensen een variabele condensator gebruiken bij o. Bij het eruit halen van de variable condensatoren (50pf en 3pf) heb ik die dingen eens uitgebreid bekeken. Mooi stukje mechanica, en de.


STE variabele condensator 5pF Met draaiknop en schaalverdeling. Bouwpakket voor een Weerstandsdecadebank. Op de foto is te zien dat een vacuĆ¼m condensator coaxiaal is uitgevoerd. Er zijn in twee uitvoeringen: een vaste condensator (A) of een variabele condensator.


Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "variable capacitor" – Engels-Nederlands woordenboek en zoekmachine voor een miljard Engelse vertalingen. B) Farad (is de eenheid voor een condensator en geeft de waarde aan). Many translated example sentences containing "variable capacitor" – Dutch-English dictionary and search engine for Dutch translations.


Als wat je deed met de rotor platen. Variabele-condensatoren COM_VIRTUEMART_READ_MORE. Hammer ze zachtjes te laten plat. Ze stapelen, invoegen van de bout, draai de moer.


En weer met het gebruik van een boor. Ben je op zoek naar een variabele condensator voor je servicedoeleinden? Neem dan eens een kijkje bij de trimmers. Ze zijn allemaal van het merk Murata om.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.