maandag 3 september 2018

Stekpoeder

De meststof bevordert de wortelvorming en gaat beschimmeling van. Stekpoeder bestaat uit talk met. Van nature is het groeihormoon auxine al aanwezig in de.

Hoogwaardige poeder voor het bewortelen van stekken. Bevordert de wortelvorming en gaat beschimmeling van de wond van de stek. Heeft er toevallig iemand een potje stekpoeder staan en kan hij hier even de ingredienten posten?


Wilgenwater is een aftreksel van twijgjes of de bast van de wilg.

Je kunt het gebruiken als alternatief voor stekpoeder en het is makkelijk zelf te. Ik ging vandaag stekpoeder halen en kreeg de boodschap dat dit eigenlijk niet meer verkocht mag worden. Gelukkig had de handelaar, letterlijk en figuurlijk, er. Bij kruidachtige stekken gebruiken we stekpoeder.


Wij zijn hiermee zeer spaarzaam. Teveel stekpoeder remt de groei van de. Dat kan uitstekend als alternatief dienen voor stekpoeder bij nieuwe stekjes of als groeimiddel bij jonge zaailingen.


Het helpt beter te wortelen. Voor sfeer in tuin en huis shop je natuurlijk bij Tuinland.

Voor 15:uur bestel morgen in huis. Pokon stekpoeder Rhizophon gram. Bij het ​​werken met Rhizopon stekpoeder, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het poeder gelijkmatig en dus over de basis van het stek wordt verdeeld. Poeder dat de wortelgroei van een stek versnelt.


Nee, niet meer wortels, maar wellicht wel sneller. Zoals canna, bio nova, bayer, clonex en Rhizopon. Voor het stekken van de meeste soorten planten. Stek- en Zaailingen » Zaadboosters, Wortelpoeders » Rhizopon stek poeder 0. Afrekenen: Items:- Totaal: € 00.


Ik ben juist naar een tuincentrum geweest (aveve) en heb daar gevraagd naar wortelstimulator. Daar gaven ze mij direct stekpoeder. Wat is er aangenamer dan uw buxus of lavendelplantjes zelf te vermeerderen door stek? Commercialisering biologisch stekpoeder.


Doop de onderkant van de stek in stekpoeder ter bevordering van het bewortelingsproces. Tik het overtollige poeder af. Graaf een smalle V-vormige geul met.


Om vermeerdering door stek te vereenvoudigen is stekpoeder in de handel. Dit bevordert de beworteling en gaat rotting tegen. Poeder om zachte stekken tot wortelen te stimuleren. Omdat ik de lavendel wilde stekken heb ik vanochtend stekpoeder gekocht.


Dit stekpoeder is een Bayer Garden middel ter bevordering van wortelvorming bij het stekken. Dit middel is klaar voor gebruik Verpakking: g.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.