dinsdag 7 augustus 2018

Voetspindels

Van steigerbuis tot een complete. VSB verkoop, het adres voor nieuwe en gebruikte voetspindels en voetplaten. Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe om te vergelijken.

Layher Allround Voetspindel meter gebruikt. Voetspindels en voetplaten uit voorraad leverbaar bij ABS Trading BV Andelst en Joure. Hele nette gebruikte voetspindels 80cm!


Kantelbare voetspindel nieuw 50.

Wij verkopen Gereedschap, IJzerwaren, Materieel, Hang- en Sluitwerk, Bevestigingsmateriaal en PBM artikelen. De verstelbare voetspindel wordt gebruikt als fundatie voor de steiger. Deze zorgt voor vereffening van ongelijke grondoppervlakken.


Steigers en steiger onderdelen in deinze en olsene en zulte. De Staflex toren is uit te voeren met voetplaten alsook met zware verstelbare voetspindels. Application, Voetspindel 500.


U kunt deze in plaats van wielen onder steiger plaatsen. Op een stabiele ondergrond kan men dan de voetspindels plaatsen en daarna kan me op deze voetspindels de voetstukken aanbrengen.


Geef uw postcode in om de Uniconstruct-partner in uw regio te vinden.

Staanders moeten altijd worden voorzien van een voetplaat of een voetspindel (zie figuur. 1), tenzij aangetoond wordt dat de ondergrond draagkrachtig. VOETSPINDELS VOETSPINDEL Veiligheidsframe quadro VE: stuks Eindveiligheidsframe Veiligheidsnet CONSOLES Code. De staanders van een steiger moeten op een voetplaat of een voetspindel rusten (zie figuur 5).


De voetplaat of voetspindel verdeelt de staanderdruk over de. Belastbaarheid voetspindels en kopspindels pagina 16. Toelaatbare belasting, kN.


Gerüste und Baugeräte für die Einrichtung Ihrer Baustellen. Ihr Profi für Baugeräte und Baugerüste. Rix Steigersystemen Voetspindel.


De voetspindels hebben een afmeting van 60m, wegen kg per stuk en kosten slechts € per stuk! Verstelbare stalen voetspindel, lengte 60cm. Past op de meeste merken rolsteiger.


Nylon rolsteigerwiel op alumium spindel. Een voetspindel is het onderdeel van de steiger dat de basis biedt voor de totale steiger. HUUR STEIGER-VOETSPINDEL CM. Bestelbaar, niet op voorraad.


Productinformatie RINGSCAFF VOETSPINDEL KANTELBAAR. Specificaties RINGSCAFF VOETSPINDEL KANTELBAAR. Uw volledige steiger hier mee uitrusten zou uw steiger.


Om een stelling op een oneffen ondergrond waterpas te kunnen opstellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.