vrijdag 3 augustus 2018

Stekkers in zuid afrika

Ga je op reis naar Zuid-Afrika? Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet meenemen voor de stopcontacten in Zuid-Afrika.


In Kaapstad zijn ze echter redelijk gewend aan deze stekkers en vind.

Voor 22:bestel morgen in huis. Europese stekkers passen echter niet in het stopcontact en de nogal atypische Zuid-Afrikaanse driepoot is zelden. Dit type stekker wordt bijna uitsluitend gebruikt in Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho.


Nederland heeft een 2Volt stroomnet, Deze landen hebben ook 2Volt.

Nederlandse stekkers passen niet in deze stopcontacten, omdat. Welke stekkers kan je gebruiken in Zuid-Afrika? Heb je een wereldstekker nodig? Samengesteld door het reismagazine Columbus Travel.


Diverse andere kleinere landen kunnen deze stekker gebr. Toegegeven, je kan ze ook in zuid afrika kopen en daar zijn deze stekkers veel voordeliger (zo rond deeuro). Echter dan krijg je weleen minder stevige. Wereldstekker - Europa naar Zuid-Afrika.


Met deze reisstekker kunnen elektrische apparaten met een geaarde stekker worden aangesloten in landen met een Zuid-Afrikaans of Indisch stopcontact.

Stekker: De stekkers hebben drie ronde pennen. In veel landen worden andere soorten stopcontacten en stekkers gebruikt als in Nederland. Vind zuid afrika stekker op Marktplaats.


Op werkdagen voor 23:uur besteld morgen. Lees hier over reizen in Zuid-Afrika, reisdocumenten, ambassades, klimaat. Zuid-Afrika informatie en handige Zuid-Afrika tips op dé Zuid-Afrika pagina. Voor Kenia en Tanzania kun je een engelse stekker meenemen.


Deze stekker is ook onderdeel van de wereldstekker. Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen. Een reisadapter uit Nederland of België kun je hier niet gebruiken. In bijna elke supermarkt en op het.


Je hebt speciale stekkers voor Zuid Afrika welke je o. Elektriciteit: 2V, een verloopstekker kun je het beste ter plaatse kopen bij een winkel of pompstation, de stekkers uit EU passen niet. Op het eerste gezicht zijn de Japanse stekkers en stopcontacten identiek aan de.


Namibië ligt in Zuid-West Afrika. Een handige lijst met tips en weetjes over Zuid-Afrika. De stopcontacten en daarmee dus ook de stekkers zijn anders dan die in Europa of Amerika.


Geschikt voor vrijwel iedere bestemming. Spring naar Heb ik een reisstekker nodig? De stekkers van uw apparaten en elektronica zullen daardoor niet passen op stopcontacten in Zuid Afrika. Deze avontuurlijke kampeerrondreis beleef je midden in de natuur van Zuidelijk Afrika.


De kampeerterreinen bevinden zich vaak ín de nationale parken zoals. Worden er op jouw reisbestemming andere soort stopcontacten en stekkers gebruikt dan je gewend bent in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.