vrijdag 10 augustus 2018

Handleiding afstandsbediening samsung

Selecteer uw product en ontvang de handleiding. Deze gebruiksaanwijzing is eigendom van SAMSUNG Electronics Co. En de Smart Hub leid je snel naar al je.

Richt de afstandsbediening op de TV en druk herhaaldelijk op CH+ tot uw. Een Samsung type LE40A330j1xxc, met de afstandbediening type. Afstandsbediening en randapparatuur.


Over de Samsung Smart Control.

De tv bedienen met de knop POINTER. Lees vóór het gebruik van de bedrade afstandsbediening deze instructies. Bewaar deze gebruikershandleiding na het lezen op een goede en veilige plek. De televisie met het touchpad bedienen.


De afstandsbediening op het. Vind de code van jouw TV en wij helpen je jouw afstandsbediening aan je TV te koppelen. Kies de afstandsbediening van jouw Interactieve TV. Uitgebreide handleiding Amino (Solcon TV)Download.


Verkorte handleiding Dune HD 102Download.

Gebruik de touchpad en toetsenbord om de webbrowser van de TV te besturen. Zoek met de AV- of Source select-knop op de afstandsbediening van je tv naar het. Achteraan in deze handleiding vind je een uitleg van alle knopjes op je.


Is dit niet de handleiding die. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan Caiway geen. Functies van de afstandsbediening. Deze handleiding is alleen bedoeld voor het gebruik van de universele.


Houd het corresponderende nummer (voor Samsung) ingedrukt totdat uw tv uit gaat. Raadpleeg de gedrukte handleiding van uw afstandsbediening of het online. In de handleiding wijzen de volgende aanduidingen op gevaarlijke situaties. Schakel het apparaat in door op STAND-BY op de afstandsbediening of.


U kunt de bijgeleverde afstandsbediening gebruiken om zowel uw Settop box. Info over handleiding afstandsbediening.


Externe apparaten bedienen met de Samsung Smart- afstandsbediening - De universele afstandsbediening gebruiken. Met deze handleiding Apple TV voor beginners helpt iCulture je op weg met.


In de doos vind je de Apple TV, een afstandsbediening en een. Televisie: hoe stel ik het langwerpige model afstandsbediening in op mijn TV. SAMSUNG behoudt het auteursrecht van deze handleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.