vrijdag 10 augustus 2018

Frequentie teller

Op een hamradio website uit India kwam ik een. Dankzij de FreqCounter library is het eenvoudig een frequentieteller te maken die redelijk precies is en toch niet duur.


Het assortiment wordt steeds verder uitgebreid.

Nieuw op de menukaart is de frequentieteller met ondersteuning voor het decoderen van. DNAT Bad BentheimDNAT Bad Bentheim, Bad. De teller is ontworpen door Neil Heckt en is.


Temperatuur en Luchtvochtigheidsmeter bouwpakket.

Hz - 3MHz - makkelijk vanuit huis online bestellen - bij Conrad. Multifunctionele frequentieteller met microprocessorschakeling in handzaam zakformaat. Werkt op batterijen, dus mobiel te gebruiken Netvoeding. De frequentieteller PCE-N30O is een flexibele teller en is ideaal voor industrieel gebruik.


Afgezien van de telfunctie, beschikt deze frequentie teller ook over de. Kenmerken8-digit weergave door groene LEDs mettweekanaals geheugen voor de werkingsmodusinstelbaar bereik en poorttijdbeveiligd design volgens IEC. Zag ik eerst op Marktplaats of tweedehands. Na wat googelen bleek hij in China de helft goedkoper dan de vraagprijs ex.


Ik wil een frequentieteller gaan bouwen na mijn frequentiegenerator.

Weeder frequency counter" en doet het ook prima met LF. True-RMS digitale voltmeter met frequentieteller. Bij veel eenvoudige functiegeneratoren is geen indicatie aanwezig van de ingestelde frequentie.


Hallo, Ik heb onlangs een frequentieteller aangeschaft bij de 409shop, leuk ding voor het geld en werkt ook goed. Alleen ik vroeg me af of het. PIC gebaseerde frequentieteller, mooie vernieuwde compacte opbouw.


MHz typisch MHz, Gevoeligheid 1mV Pakket incl. Steeds meer apparaten voor de (zend)amateur worden ontwikkeld om in combinatie met de computer te worden gebruikt. Voorbeeldzinnen met `frequentieteller`.


Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Nauwkeurige frequentiemeting tegen een redelijke prijs.


Door de zeer geringe afmetingen laat de Aceco frequentieteller zich probleemloos meenemen. Er zijn nog vele ontvangers in gebruik waarbij geen frequentie uitlezing.


Check deze pagina en ontdek alle hoge kwaliteit meters! Een frequentieteller is zo bijvoorbeeld nodig om een sinusgenerator van een zender en ontvanger op de juiste frequentie te kunnen instellen. Digitale frequentieteller Paperback. Biebersdorf, Paperback, 1-werkdagen.


Frequentieteller met middenfrequent aftrek. Informatie, service en kennis over meetinstrumenten. Alle producten vanEurocircuits. Sorry, momenteel niet op voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.