dinsdag 31 juli 2018

Ventilator 24v

Een 24V verstelbare ventilator met een 50m lange snoer voor aansluiting op de sigarettenaansteker. De ventilator heeft een doorsnede van 23cm. Bewaar een ventilator in je vrachtwagen.

Ventilator 24v met klem 18cm. Een 24V draaiende ventilator voor in de vrachtwagen met een handige bevestigingsklem. Deze kleine 24V DC koeling fan zorgt voor het actief koelen van elektronica zoals de extruder van de 3D-printer.


Levering binnen uur met acceptgiro.

Het goedkoopste filament voor uw. Breed productaanbod bij Transfer Multisort Elektronik. Bestel deze ventilator 24v van bravilor direct via onze website of bezoek onze website voor voor nog veel meer horecaapparatuur, horecabenodigdheden. Voor de atag blauwe engel shr.


Deskundig advies en snelle levering. V 50Watt DC-Fan aansturen mbv PWM. Altijd een alternatief of vergelijkbaar product te vinden. Kleine auto ventilator met 24V Grijs, Paars.


Deze handige ventilator is ideaal voor bijvoorbeeld in de auto, camper, caravan of op.

V zuigende SPAL ventilatoren. Is een ventilator met verchroomde grill, het heeft een vaste of oscillerende functie. Is voorzien van een draaiknop om de luchtstroom-richting te wijzigen.


Geheel geslepen roestvast staal. Beide ventilatoren zijn voorzien.


Attwood in line ventilator 12Volt 2. Deze mm en 1mm ventilatoren zijn beide gekenmerkt door hogere luchtstroom, lager stroomverbruik dan gelijksoortige compacte ventilatoren. Helaas hebben wij niets gevonden voor "Remeha ventilator 24V". Badkamer ventilator Energiezuinig, Stil met VOCHTSENSOR en TIMER diameter 1mm.


Persoonlijk advies van specialisten. Doordat de luchtstroom door de opening gericht wordt, is deze ventilator ideaal voor het koelen van. Koelventilator van 5cm met een met smalle uitgang.


Bedrijfsspanning bij AC Hz, - 0V. Wholesale ventilator 24v from China ventilator 24v Wholesalers Directory. You can Online Wholesale 80mm 24v fan,12v window fan,40mm fan 24v,dest fan.


Deze ventilatoren zijn de meest effectieve manier om uw voertuig te ontluchten. Naast deze Jabsco artikelen van Lankhorst hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.