vrijdag 27 juli 2018

Stekkers in polen

Je hebt geen reisstekker nodig in Polen, als je in Nederland woont. Afbeeldingen van de gebruikte stopcontacten met bijbehorende stekkers vind je hieronder.


Ga je op reis naar Polen, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Polen gebruikt kunnen worden voor het stopcontact.

Elektriciteit, prijspeil of de beste reistijd voor je vakantie Polen? In Polen worden doorgaans stekkers gebruikt met penaarde in plaats van randaarde, zoals in. U heeft een reisstekker nodig als uw stekker niet over een dergelijke uitsparing beschikt.


Poolse zloty - Vertaalapp Pools - tickets - adres van hotel - paspoort.

Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en. Stekkers en stopcontacten in Polen. Het voltage in Polen is: 230. De netfrequentie in Polen is: 50.


Allekabels biedt diverse stekkers voor Polen aan. Voor 22:bestel morgen in huis. Bestel nu uw Polen reisstekker online! Wij zijn gewend dat een stekker altijd in het stopcontact past.


Echter als je naar het buitenland gaat hoeft dit niet meer het geval te zijn.

Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen gebruikt. Polen Tsjechië Slowakije Tunesië Marokko. In Amerika heeft een stekker namelijk platte polen.


Net als in Nederland is de voltage in Egypte 220V. Dit is onder andere het geval bij Belgische en Franse Type E-stekkers. Vincent, Senegal, Slovakije, Syrië, Tahiti, Tunisië, Tsjechië. CEE-CONTACTSTOPPEN (STEKKERS) IP44.


De stekker met polen wordt ook wel Multicon stekker genoemd. Aantal polen, Hz, V, Kleurcode. Neutrik NP2X-AU-SILENT Jackplug 6. Je kunt stekker op twee manieren in stopcontact douwen, daar heb ik het.


Is idd onzin, die polen wisselen 50x keer per seconde, en daar zijn. Worden er op jouw reisbestemming andere soort stopcontacten en stekkers.


Type E: België, Luxemburg, Polen, Frankrijk, Tsjechië, Marokko en Slowakije. De Poolse stopcontacten zijn vaak hetzelfde, maar geaarde stekkers passen er niet. Een stekker met een 7-polige contactdoos heeft zeven ingangen.


Ook de polen van de stekker en de stekkerdoos zijn gevoelig voor corrosie. De hutten op de meeste schepen beschikken over een stopcontact van 1volt (platte polen), maar ook over een stopcontact van 2volt (ronde polen).


Bosal Adapter Van 13-Polen. Sluit uw auto met 13-polig stopcontact aan op een 7-polige stekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.