donderdag 5 juli 2018

Lier 12 volt met afstandsbediening

Bediening met afstandsbediening. Krachtige en betrouwbare instapmodellen. Compleet geleverd met: rubber afstandsbediening.

Draadloze afstandsbediening voor Lier 12v - Remote control voor lieren van volt. Gebaseerd op één of meerdere van je zoektermen). Voor het snel afrollen is de lier voorzien van een vrijloop.


Specificaties: Voor bevestiging op bumper, aanhanger etc.

Zeer geschikt voor aanhangers, boten, garages. Met de bijgeleverde afstandsbediening met snoer wordt de kabel elektrisch opgerold. Wordt inclusief batterij (voor afstandsbediening) geleverd. Mogelijk om de meeste volt relais op.


Deze elektrische lier is ontworpen voor algemeen gebruik. Het wordt vaak gebruikt als een middel om grote voorwerpen. Relais bediende Volt lier voor op de Qua auto of boottrailer. Sluit de massa van de afstandbediening nooit aan op de massa van de Autolier maar altijd.


Groot Assortiment volt lieren, hydraulische lieren, volt lieren.

De DELTA gepatenteerde accu lier is vooral geschikt voor gebruik waar geen elektra voor. Gratis leveringAanbieding bekijken. Met deze afstandbediening is het mogelijk om de meeste volt relais op afstand. De gele en witte kabel komen rechtstreeks op de relais van de lier.


Ideaal voor de berging van zwaar wild of zichzelf via een boom uit te trekken indien men vastzit. Het nieuwe model heeft een ingebouwde antenne voor nog meer gebruiksgemak.


Dus het afbreken van de antenne in uw broekzak is. De elektrische lier is eenvoudig aan te brengen op een. Vooredlig, snel en gemakkelijk besteld op VoorAllesMetWielen.


Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer. Zeer degelijke KINGONE OUTBACK WINCH lier draadloze afstandsbediening voor Volt lieren. Kan middels de stekkers meteen aangeloten worden op het.


Afstandsbediening draadloos voor Freewheel lieren los. Losse afstandsbediening volt lier. Prijzen zijn inclusief 21% BTW. Elektrisch in en vrijloop uit. Mechanische afstandsbediening.


Volt Bumperlier autolier wordt standaard geleverd inclusief: meter kabel met veiligheidshaak. Uw online shop voor techniek, elektronica en. Lier: draadloze bediening voor volts lier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.