maandag 7 mei 2018

Stekkerdoos opbergen

Vanaf nu heb je geen last meer van al die vervelende kabels bij je televisie en computer. Met deze handige opbergdoos.


IKEA - KVISSLE, Bak voor kabelmanagement, Laad je mobiel en je mp3-speler op en verberg de laders en snoeren onder de deksel.

Stekkerdozen hebben we altijd nodig! We hebben alles van kabelgoten tot bureaus met geïntegreerd kabelbeheer. Berg je stekkerdoos handig en veilig op door dit rekje.


Hier lees je alles over kabels opbergen en wegwerken!

Soms zitten er wel zes stekkers in één stekkerdoos. Vind verlengsnoeren van verschillende types en lengtes en stekkerdozen met meerdere stopcontacten zijn bij Praxis. Deze 8-voudige Cstekkerdoos is voorzien van inch montage profielen en daardoor eenvoudig horizontaal te plaatsen in een patchkast.


Je kunt de stekkerdoos aan de muur, op of onder het bureau inpluggen. Momenteel staat er in de vensterbank een grote stekkerdoos waar alle opladers in. Als je een tv-meubel hebt met kastjes of lades erin, kun je de apparaten natuurlijk ook daarin opbergen. Brand in bijkeuken door oververhitte stekkerdoos.


Een witte stekkerdoos met vijf stopcontacten en een Belgische pin-aarding. Het snoer is van textiel en ongeveer 1.

Sorteer op: Standaard Best verkocht Prijs Beoordeling. Bestel de stekkerdoos voor maar ? NoviSell en heb hem morgen al in. Een thuisnetwerk veilig en overzichtelijk opbergen?


U plaatst een review over: voudige stekkerdoos met schakelaar 40m wit. Kies dan voor de compacte 10. Koop dan een stekkerdoos met handige ophanghaak.


Miranda in de Maakplaats bezig met enkele handige opberg gadgets. Ze maakt ook een docking station, een stekkerdoos waar je je telefoon en. RK-OFFICE heeft een aantal oplossingen voor opbergen. Kabel- en vloergoten zijn ook verkrijgbaar.


De design-stekkerdoos met slimme functies. Met kabelclip voor het opbergen van. Voor 16:bestel morgen in huis!


Primera-Line stekkerdoos 10-voudig zwart 2m H05VV-F 3Gde stopcontacten zijn schakelbaar per 5. De nieuwe design-stekkerdoos met slimme features zoals kabelclip voor opbergen van overtollige kabel. Kabeluitgang langs beide kanten mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.