woensdag 2 mei 2018

Ronde trafo

Elektronische ronde transformator van minimaal en maximaal 2Watt en speciaal geschikt voor laagvolt. Dit product is niet meer op. Op zoek naar Elektronische halogeen transformatoren?

Bij ons vrijwel altijd direct leverbaar uit voorraad! De trafo is voorzien van een soft. Zelfherstellende beveiliging tegen overbelasting. Vind halogeentrafo op Marktplaats.

KMT Services BV en Megger heeft een uitgebreid programma met testers voor het meten en diagnostiseren aan (vermogens)transformatoren. Dit is een ronde trafo met in het midden een montage gat. Ronde halogeentrafo 1Wattlees meer ›. QLT mini top halogeen trafo 60va De Mini Top is erg klein en smalle trafo. Naast rechthoekige modellen leveren we ook een breed assortiment ronde transformatoren.


Warmte mag niet worden opgestuw dus geen isolatiemateriaal op trafo of lamp leggen. Designtopics voor de bijbehorende lichtbronnen, transformatoren en dimmers.


Dimbare elektronische transformatoren leverbaar in diverse maximale wattage.

Afmetingen bedragen respectievelijk. Welkom bij de webshop van GBO Electro. Wij leveren artikelen op het gebied van licht, verlichting, electro, snoer, draa kabel, stekkermateriaal.


Hoi, Ik heb een aantal transformatoren (max. 205W) die afkomstig zijn van halogenen hanglampen. Veiligheids- en beltransformator.


Wat is het verschil tussen een gewikkelde trafo en een elektrische trafo? Bij een Ferro type vaak een ronde voet van ca 12cm doorsnede. Kan uiteraard ook los worden gebruikt. Gebruik: voeden van LED strips en LED lampen.


Compact en goed weg te werken. De conventionele trafo is de zwaarste uitvoering in gewicht. V transformatoren voor 12V LED verlichting moeten rekening houden dat LED verlichting zo weinig stroom verbruikt. Temperatuurbeveiliging: 110°C.


DC staat voor Direct Current, en zorgt voor gelijkstroom. LED trafo's geven meestal gelijkstroom. Deze dimbare en niet dimbare. Dit is beter voor bijvoorbeeld Volt LED lamp doordat er geen.


INTERNOVA is importeur van het gehele Relco lichtregel assortiment. U kunt de trafo en spot gelijk op de (230V) stroom aansluiten. Gemakkelijk weg te werken in een plafond of muur door de ronde vorm en.


SKOFF LED-driver, LED-transformator Constante spanning, Constante stroom ZOL. De ronde behuizing past op standaard inbouwdozen waardoor de voeding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.