dinsdag 24 april 2018

Usb 12 volt

Auto 12V splitters en stekkers bij Conrad. Universele usb autolader met extra sigarettenaansteker aansluiting. Onze keuze voor een basis Micro USB autolader.

HQ 3-weg autoverdeeladapter V + USB. V Sigarettenaansteker Splitter u077. Erg handig voor op vakantie. Dubbele USB aansluiting, om meerder draagbare apparatuur tijdens het rijden op te kunnen laden.

USB Volt Dual auto oplader. U vindt de nieuwste stijlen voor 12v Usb 5v hier op LightInTheBox. Haakse DIN stekker met USB ingang.


De comfortabele manier om mobiele apparaten in de sigarettenaansteker van de auto op te laden. Wil een usb lader maken voor volt iemand een idee of het zo werkt of moet voor elke poort een lm? Productinformatie: Carpoint 12-volt Splitter met USB.


Een enorm handige oplossing voor als er geen autolader voor handen is voor mobiele apparatuur die zich. Glazen displayfolie met auto oplader. Home right Elektra 230V right Reistoebehoren.

Eenvoudig en handig te gebruiken. Handige volt adapter van klein formaat met usb aansluiting. Laad uw elektronische sigaret gemakkelijk op via de sigarettenaansteker in de auto. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Online of in één van onze winkels. Geschikt voor zowel als volt. Groot assortiment en scherpe prijzen. Extra stekkeringangen nodig in de auto? De USB Autolader volt koop je bij Ledscherp. HQ specialisten met échte kennis. Ga voor kwaliteit en bestel nú! Deze autolader heeft twee USB aansluitingen èn een extra 12-volts aansluiting. Volt USB car-plug om apparatuur en power banks, solar opladers in de auto op te laden. USB lader voor montage op onder andere motorfietsen.


Voorzien van drie USB - 3x 2. De 12V lader kan gemonteerd worden op buizen met een diameter. Dus leek het me handig om op de accu een USB poort aan te sluiten.


Deze 12V auto plug vormt een adapter tussen een sigarettenaansteker en USB-opladers. Diverse 12v naar 230v stroom omvormers direct leverbaar.


Specificaties: - Kleur: Zwart - Dubbele USB-poort - Input: DC 12V - Output. Scherpe prijzen, snelle levering en wij hebben het Thuiswinkel waarborg, veilig online shoppen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.