woensdag 25 april 2018

Paneelmeter analoog

OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw VU meters en analoge inbouw paneelmeters voor het meten van spanning. Analoge inbouw-meetinstrumenten bij Conrad. U bekijkt nu producten 1-van de 15.

Accessoires analoge paneelmeters. Paneelmeter analoog voordelig online bestellen? Je kan Online Groothandel digitale panel meter,ac panel voltmeter,analoge panel. Voor 17:besteld morgen in huis!

Comdes levert ze in vele uitvoeringen. Multifunctionele powermeter voor sterkstroomgrootheden. Meet alle belangrijke grootheden uit een draaistroomnet en vervangt vele analoge paneelmeters. Een paneelmeter voor temperatuur, analoge of digitale ingangen, met of zonder relais en in diverse kleuren verkrijgbaar.


De paneelmeter, verkrijgbaar in. Digitale paneelmeter met blauwe verlichting te geb. Dit meterconcept met DIN-afmetingen. Draaispoelpaneelmeters voor gebruik in elektronische instrumenten.


Le transistoren, triac, fet, thyristor, triac, diac, opto, lineair ic, logic ic, computer ic, memory ic.

Afdekkap voor het afschermen van de aansluitingen van 72xmm paneelmeters IME. Standaard paneelmeters met optionele in- en uitgangskaarten met karakterhoogte 8. Leverbaar met één en twee regels en met rode, groene. Kübler Codix 53 cijfer proces display met analoge totalisator.


Indicators paneelmeters alarmunits Indicators ook wel paneelmeters genoemd. Er is geen enkele analoge (paneel)meter die direct 63A zal meten, die. PANEELMETER 300Vac 70x60mm Meer Informatie. Een draaispoelmeter is een analoog elektrisch meetinstrument dat een gelijkstroom meet en afhankelijk van de grootte van die stroom een bepaalde.


Druksensor met analoge uitgang en aanwijzing uit het programma drukmeting, flow en niveaumeting van JUMO. Meer info op de website van de leverancier. Wordt geleverd inclusief montagemateriaal.


Uitgangen : relais + analoge uitgang. Want je moest de I-sense en analog ground (dus de shunt aansluitingen) op de meter los nemen en doorverbinden met een draadje en dan de.


PANEEL METER "PM 4EL" DIGITAAL, MET LCD + BACKLIGHT. Slave-display voor aansluiting op de RS485-bus, met analoge uitgang en.


Sommige zitten nog nieuw in de doos, anderen zijn gebruikt maar in nieuwstaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.