maandag 9 april 2018

Geexpandeerde kleikorrels

Geëxpandeerde kleikorrels zijn kleine bolletjes van keramisch materiaal. Dankzij hun luchtige structuur verbeteren ze de isolatiewaarde.


Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding.

Een zwemvijver in de tuin is zalig. De keerzijde van de medaille is dat de kosten hoog kunnen oplopen, dat er behoorlijk wat werk moet verzet en dat het.


De Argex kleikorrels worden verkregen na het bakken en expanderen van. Argex korrels zijn geëxpandeerde gebakken kleikorrels.

Argex wordt vervaardigd door het bakken van klei die expandeert in een. De geëxpandeerde kleikorrels worden vervaardigd in een draai-oven-systeem. Kleikorrels worden geproduceerd door zware klei met speciale eigenschappen te verhitten, waardoor deze expandeert. Toch is het gebruik van die "argexkorrels" of geëxpandeerde kleikorrels achterhaald.


Je kan even goed de pot volledig met potgrond vullen. Liapor, geëxpandeerde kleikorrels die vervaardigd worden in een draaiovensysteem. Argex Korrels zijn lichtgewicht geëxpandeerde kleikorrels die voor talloze toepassingen gebruikt wordt.


Hydrokorrels, fractie 8-mm, geëxpandeerde kleikorrel, zak liter. Dat maakt het product multifunctioneel en breed inzetbaar.

Dit product is eigenlijk alleen geschikt. Gebakken kleikorrels als substraat voor hydrocultuur. Deze site gebruikt cookies i. Na de lunch ruilen Marco en. Argex geëxpandeerde kleikorrels pagina 03.


Lichtbeton, een waaier van mogelijkheden pagina 04. Argex staat bekend als producent van geëxpandeerde. Een voorbeeld van een rijk mengsel is een homogeen mengsel van gebroken geëxpandeerde kleikorrels, fijne groencompost, gewassen rivierzand en meststof.


Argex biedt geëxpandeerde klei-korrels voor bouwtoepassingen. Zo is er: Argexbeton, en Thermovloeren. Kijk zeker eens onder de download pagina voor. Die korrels mogen er namelijk niet dootvallen.


Bij productie van geëxpandeerde kleiaggregaten treedt tijdens het bakproces. Sectorale afwijkingsaanvraag voor de productie van geëxpandeerde kleikorrels (samen met SERV).


Wij hebben nog enkele bigbags argex op voorraad. Vraag ons onze beste voorwaarden voor uw project. Wij leveren over gans Belgie.


Argex is een licht granulaat van geëxpandeerde boomse kleikorrels, die door verhitting uitzetten. De AGROFINO hydrokorrels kunnen bovenop uw potten aangebracht worden ter decoratie. Daarnaast kunnen de hydrokorrels eveneens aangebracht worden. Een meer specifieke toepassing zijn de geëxpandeerde kleikorrels of argexkorrels.


De klei voor dakpannen en voor tegelpannen wordt enkel nog in het. In de volksmond wordt geëxpandeerde polystyreen wel tempex of.


Argexkorrels ofwel geëxpandeerde kleikorrels worden gemaakt van Boomse klei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.