woensdag 4 april 2018

Experimenteerdoos elektrotechniek

En nog veel meer om zelf te bouwen! Ravensburger ScienceX wetenschapsdoos Elektrotechniek. Vind experimenteerdoos op Marktplaats.

Je wilt je lievelingsmuziek horen, maar je hebt geen luidspreker? Dan bouw je er toch zelf eentje! In deze doos zitten acht proeven, waarbij jij de expert bent.


Spannende en wetenschappelijk verantwoorde experimenten!

Educatieve experimenteerdoos voor optische experimenten. Experimenteerdoos voor experimenten met een optische achtergrond. EU Educatief speelgoe spelend elektriciteit leren. Wat je zelf allemaal al niet kunt maken!


Geen speakers om muziek uit te laten komen? Is het donker en je hebt geen lamp? Ben je bang dat je spulletjes gestol. Levi en Femke zijn uiteindelijk de trotse winnaars van een experimenteerdoos elektrotechniek.


Een doos vol uitdagingen om hun technische.

Heel erg leerzaam en leuk om te doen. Ontdek de wereld van de elektrotechniek door middel van experimenten. Op 14-jarige leeftijd groeide deze hobby uit tot een grote interesse in elektrotechniek. Hij kocht een tweedehands experimenteerdoos van.


Stap in de wereld van Elektrotechniek en voer de proeven uit. Ontdek hoe een elektromotor werkt en onderzoek de aandrijftechniek van morgen. EXPERIMENTEERDOOS ELEKTROTECHNIEK.


Dit speelgoed zit in de categorie Algemeen en is. Het experimenteren met deze. Breng licht in de duisternis met. Speelgoed - Kina - Leer Bouwset Elektrotechniek Grotere foto.


Op elfjarige leeftijd kreeg ik een elektrotechnische experimenteerdoos cadeau van mijn opa en oma. Didactisch gezien was dat briljant. Kristal experimenteerdoos 12+.


In deze bijzondere experimenteerdoos vindt je maar liefst spannende experimenten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.