woensdag 25 april 2018

Bougiestekker

Zit de bougiestekker voor uw auto er niet bij? Bougiestekker voor Peugeot 41.

NGK bougiestekkers voor motors bestaan uit een robuuste fenolhars behuizing met een extreem goed weerstandsvermogen tegen grote hitte en. Wij hebben een groot assortiment, hoge kortingen en ook nog eens binnen uur verzonden!


Breng alvorens de bougies te monteren een dunne laag BERU bougievet aan.

Voor het losmaken van moeilijk bereikbare bougiestekkers van zeer diepliggende bougies zoals bij VW 16V motoren. Binnen uur uw bougiestekker voor uw Peugeot 4geleverd door heel Nederland en België. NGK-bougiedop: High-performance bougiedop (ook wel bougiestekker genoemd) van NGK: hittebestendig, breukvast, regen-bestendig en radio-ontstoord. Aansluittechniek, SAE-Kontaktfeder.


Hier een foto bericht voor het uitwisselen van de bougiestekker bij elektronische ontstekingen. Vaak starten ze schlecht na een neuslanding.


Uw online shop voor techniek, elektronica en innovatieve ideeën. Een breed assortiment en hoge kwaliteit auto-onderdelen.

Let op: het losdraaien van het dopje is bij veel BRISK bougies NIET mogelijk. Rapido Ionisatie-elektrode Gasbranderautomaat TFI 812. Deze tang is geschikt voor het los maken van de bougie stekker.


Adviesprijs: € — Onze prijs: 38. Bobine met bougiestekker audi a8p sportback 2. Eenvoudig kiezen en bestellen. Lengte incl stekkers is ongeveer 77cm.


Tang zwart geatramenteer kop gepolijst, grepen met kunststof beklee voor het grijpen van bougiestekkers. Type :45° gebogen, halfronde, lange bekken. Dit Grasmaaier product is geschikt voor verschillende modellen van. Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online!


Dit is een moeilijk op te sporen iets, want je ziet er vaak niks aan. Met het topmerk BERU heeft EasyCarParts één van de meest aansprekende merken in huis op het gebied van bougiestekker. Niet voor niets is BERU een top.


Je moet ingelogd zijn om dit product te kunnen bestellen. BOUGIE-STEKKER, ZLE30 BOUGIE-STEKKER. Nog 13h 59m 54s voor verzending op.


Duurt het wachten te lang, dan begint de motor te dieselen: trek ik de bougiestekker eraaf dan loopt die door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.