vrijdag 20 april 2018

Bougiekabel tang

Ripca ICTbougieterminal krimptang. Voor het krimpen van terminals aan ontstoorde bougiekabels met koolstofkern. Zoals gebruikelijk geeft de fabrikant geen.

Bijzonderheden, - Beschadigt de kabelschoen niet. Voordelen, - Maximale nauwkeurigheid. Toepassingsgebie - Voor het losmaken.


Groothandel bougie tang uit Chinese bougie tang Groothandelaars Repertorium.

Speciaal voor diep liggende bougieddoppen. Geisoleerde zware Krimp Tang met ratel en instelbare dwangsluiting. Afgelopen vrijdag wilde ik eens kijken hoe mijn bougies er aan toe waren dus ik trek de bougiekabels eraf.


De bougiekabel kan ik er ondertussen zelf wel aan vastzetten, aan. Wil zelf de bougiekabels op lengte maken en heb dus een tang of persblokje nodig om de stekkers welke op de bougie gaan er op te persen.


Zojuist een nieuwe set bougiekabels van Pertronix gekocht (8mm). Ik vroeg een prijs op voor een bougiekap tang, en die komt echt in de vorm van een tang, hij moet euro kosten.


Beetje aan de hoge prijs lijkt. Koop producten uit het Speciale tang-assortiment in de Würth-webshop ▷ en laat uzelf overtuigen door de kwaliteit en variëteit van onze producten!

Trek nooit aan de kabel zelf maar aan het gedeelte wat over de bougie heen zit, gaat dit niet makkelijk heb je daar een bougiekabel tang voor. Promotioneel Bougie Tang, vind diverse hoogwaardige promotie Bougie Tang producten op Bougie Tang Promotie van grote database van Bougie Tang. MSD ignition Pro-krimp Tang MSD. De kabel aan de pluggen zetten, heb je daar een speciale tang voor.


BERU bougie montagehulpmiddelen, vervaardigd van rubber. Heeft iemand nog een tip om de kabel los van de bougie te krijgen, er is 1. Laat het gedeelte van de bougie met schroefdraad contact maken met metaal van de motor.


Hiermee kun je ze veilig van de bougies aftrekken. Met een normale tang bijvoorbeeld heb je grote kans de bougiekabels kapot te trekken. Merken bougiekabels de Kwaliteiten en ervaringen (en gevolgen) hiervan.


Dat was € 26Ex BTW (zonder de tang en bobinekabel). Of op de bobine zelf deze 2. UNIVERSELE BOUGIEKABEL(SET) STERK AF TE RADEN, WERKT NIET OF NIET GOED. Het probleem wat je erbij gecreerd hebt idd bougie kabel verwisseld.


Hoi allemaal,Halfjaar nieuwe bougiekabels en nu al rot. Bij het monteren van de bougie, eerst met de hand er in draaien. Manutan levert kwalitatieve tang en greep voor monteur.


Om de bougiekabels los te maken zonder ze te beschadigen. Haal de bougiekabel los, voorzichtig trekken in de lijn van de bougie, niet rukken, bougiekabels kunnen ook stuk.


NGK race bougiekabel met bijhorende. Bougiekap tang OP-K-Bougiekap tang 1mm. Ik heb het idee dat ze de bougiekabels aan de kabels zelf hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.