dinsdag 3 april 2018

Binnenwiet kweken zonder lampen

Binnenwiet kweken zonder lampen. Goedeavond Medesmokers, Ik wil lekker wat plantjes neerzetten onder een.


Dit wordt mijn allereerste wiet ( plantjes, andere wacht ik nog even mee ) kweek en ik heb er zin in.

Veel gestelde vragen – FAQ topic – Belangrijke informatie en veel. Ik ben reuze benieuwd of iemand nog wat. Ik heb toch geen lamp nodig”. In de zomer kun je buiten wel zonder lamp kweken.

Ten eerst ruikt het roken en het kweken van wiet aller twee heel anders. Kwekerijen met meer dan vijftig wietlampen zijn dan ook geen uitzondering bij het kweken in. Het is echter niet moeilijk om de tent zonder handleiding op te zetten. Toen ik voor het eerst nadacht over het kweken van wiet wist ik niet dat.


Ik zelf heb tot nu toe nooit binnen wiet gekweekt totdat ik er cola bij deed. Voor dat je wiet gaat kweken moet je allereerst beslissing nemen of je. Mensen moeten een product gebruiken zonder pesticiden,insecten en ziektes (allergie). Dat de installatie goed werkt en de lampen zal licht geven net als de volle zon.


Wiet kun je legaal buiten kweken zonder lamp.

In Nederland mag je vijf wietplanten thuis zelf kweken. Thuiskweek is onderdeel van het gedoogbeleid. Over binnenwiet doe ik geen mededelingen. Kunstlicht is het eerste grote probleem: heb je een lamp, dan mag je.


Met al deze beperkingen toch nog fatsoenlijk binnen kweken lijkt op het eerste. De geur van hennep in een auto is g-seeds zelfs voldoende voor doorzoeking op grond.


Je wilt kweken op de vensterbank zonder extra verlichting of met minimale. Stel hier al je vragen over wiet kweken. De groeiperiode van je wietplant. Na het ontkiemen begint het jonge wietplantje aan haar groei.


In deze groeiperiode zal de wietplant groter worden zonder. Je hoeft niet perse direct een HPS lamp (kweeklamp) te kopen. Je kan je lampen het beste tijdens je ronde verwisselen van kleur als de. Waar moet je bij het binnenshuis kweken van je eigen wietplant op letten?


Lees alles over het binnen kweken je eigen wietplantjes. Wil iets dat geen lamp nodig heeft, wat is er aan te raden? Als je zonlicht hebt op je veranda zou ik lekker buiten kweken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.