dinsdag 27 maart 2018

Telefoonsnoer gedraaid

Die komen erin doordat je het snoer vaak in en uitelkaar trekt. Een in elkaar gedraaid telefoonsnoer is bijzonder irritant. Op zoek naar mooi gekruld of gedraaid snoer?

Snoerboer heeft een enorm aanbod! Voor uur bestel morgen in huis! Hoe komt het toch dat een telefoonsnoer zo hinderlijk in elkaar draait? Telefoonsnoer 6P4C (RJ11) meter.

Goedkoopste-computersupplies. Ik wordt hier gek gewoon, voor de keer deze week zit het telefoonsnoer weer in de knoop. In dit geval: het telefoonsnoer. Of hoe je het ook wil noemen.


Ik vind het zo onnoemelijk irritant dat dat ding constant. Geen wonder dat het snoer bij zo`n vaste draaibeweging verstrikt raakt. Hetzelfde gebeurt met een verlengsnoer.


Info over telefoonsnoer verlengen.

Ik wil net een pauze van tien minuten nemen. Oprichter van the Broadcaster, het 1e netwerk (media)bedrijf in Hilversum. Zeiler, drummer, fietser, en bovenal gepassioneerd. Waarom raken telefoonsnoeren altijd door de war?


Ze bevatten veel elementen die als een telefoonsnoer gedraaid zijn (alfa-helices). Er bestaan zure en basische haarkeratines, en die draaien.


Na acht cijfers rondte hebben gedraai stopte ze het telefoonsnoer in haar mond. Een gewone telefoonkabel binnenshuis bevat vier aders die twee getwiste paren vormen. Het hele viertal is als geheel getwist en de kabel kan gebruikt worden.


Deze zijn naar believen soepel en voldoende lang of elastisch, zoals een gedraaid telefoonsnoer. In de catalogus staan ook allerlei ogen om. Ik heb me gitaar snoer, het is een snoer van 6m.


Maar heel vaak draait hij helemaal in. Het telefoonsnoer met kabelbeugeltjes aan de wand fixeren. Het nummer wordt nu automatisch opnieuw gedraaid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.