maandag 26 maart 2018

Digitale loep

De Onspot digitale loep is een handheld elektronische video vergroter. Met de Onspot kunnen teksten en afbeeldingen eenvoudig vergroot worden.


Traploze vergroting tot wel 25x op een ergonomisch gepositioneerd.

Meer zelfstandigheid met een digitale loep. MAXLUPE portable digitale loep. Deze Humanware SmartView Versa is een digitale loep in een handig meeneembaar formaat.


Een handige, compacte mobiele beeldschermloep.

Eenvoudig te bestellen zonder klantaccount. Elektronische overal meeneembase loep met een zeer duidelijk LCD display (3”). Zes kleurinstellingen mogelijk en helderheidsinstelling.


Voor slechtzienden bedachten en ontwikkelden Spark en Optelec de Compact+: een digitale loep met drie vergrotingsfactoren tot een maximum van 10x. Een digitale loep met een traploos in te stellen vergrotingsfactor van 7x tot 12x. Beeldweergave op een reflectievrij LCD-scherm van 5". Deze draagbare elektronische loep met een beeldscherm van 18cm is ideaal voor ouderen met een visuele beperking.


De digitale loep geeft een scherp beeld. Het is voor het eerst sinds.

Oplaadbare digitale loep 32x - Bijsluiter of gebruiksaanwijzing – sommige dingen zijn zo klein gedrukt, dat je er nauwelijks iets mee kunt. Makkelijk lezen van menukaarten of levensmiddelenverpakkingen is nu binnen bereik! Pebble HD digitale draagbare handloep is door zijn geringe gewicht en ergonomisch design overal mee naartoe te nemen en zeer functioneel in gebruik. Een loep is een handig hulpmiddel voor slechtzienden en senioren wanneer zij een klein lettertype willen lezen.


Digitale leesloep met ingebouwde camera. Met Loep integreer je de ontwikkeling van vaardigheden van de toekomst -ook. Loep door middel van het digitale ondersteuningsplatform. Loep in de kleur goud vergroting 30x lens 21mm.


Deze loep met zijn juweliersdesign is erg handig en makkelijk te gebruiken. Hightech digitale loep met een helder 5" LCD blikveld.


Bij de Nationale ombudsman als de MAX Ombudsman komen geregeld klachten binnen over gemiste berichten in de digitale postbus van de. Mijn Loep biedt leerkrachten overzicht van de cultuuractiviteiten die een leerling heeft gedaan.


Aan het eind van de schooltijd neemt de leerling het digitaal. Deze gids geeft een gedetaillerde beschrijving van alle functies van de. Photos in deze handleiding kunnen afwijken van het oorspron. Een nieuw product voor Optelec: een digitale loep voor slechtzienden om documenten te lezen, die intuïtief en stabiel in gebruik is, geen stigmatiserend uiterlijk.


Vinger die op een digitale loep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.