woensdag 28 maart 2018

Autoradio transmitter

Op deze manier kun je met je (auto)radio draadloos het. FM-transmitters koop je eenvoudig online bij bol. Als service en klantvriendelijkheid tellen.

Oplossing voor Spotify op autoradio oude Toyota. Auto-radio zonder bluetooth of aux: hoe muziek. Vind Car fm transmitter op Marktplaats. Mm wireless in-car fm transmitter 1.

Touch key design, led display. FM Transmitter met Bluetooth Hands Free mpplayer. Wij zijn expert op het gebied van FM-Transmitters. FM Autoradio MPSpeler Zilver met LCD scherm.


Lees er alles over en betel gemakkelijk in onze shop. De te gebruiken frequentie kan de gebruiker zelf bepalen. Ik zat daarnet bij een kennis in de auto en zag dat hij een oude autoradio had.


Handsfree en eenvoudig de muziek van je telefoon op de radio in de auto? Sluit uw MP3-speler of telefoon aan via een mm plug en stel de zender en uw autoradio af op dezelfde FM-frequentie.

Deze transmitter beschikt over een. Lees snel verder hoe eenvoudig en. Sluit de transmitter aan met behulp van een kabeltje, USB-stick of SD-kaart.


FM transmitter Geschikt voor: Draadloos muziek streamen naar autoradio. U steekt hem simpelweg in de sigarettenaansteker van uw auto voor. Het apparaat werkt met radio-frequenties. Door je autoradio en de transmitter af te stemmen op dezelfde frequentie, zal de muziek draadloos.


Coolblue: alles voor een glimlach. Onever fm-zender bluetooth auto draadloze handsfree kit radio modulator. Shop with confidence on eBay! De radio heeft alleen geen een ingang waarop ik mijn telefoon op kan.


Draadloos-uw-USB-SD-of-MP3-speler-afspelen-via-uw-fabriek-af-radio. Wat helpt, is de transmitter dicht bij de radio leggen.


Er zijn zelfs types die de antenne van de autoradio ontmantelen, zodat de cabine van. Dit is ook niet zo gek aangezien het een vrij nieuw product is in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.