donderdag 29 maart 2018

Audiostekkers

Door middel van deze jack audiostekkers van Kopp is het mogelijk om zelf een jack audiosnoer te creëren. De stekkers worden geleverd per paar en.


Audio apparaten worden vaak aangesloten met een jack kabel.

Kabeldirect verkoopt professionele stekkers voor hoofdtelefoons, microfoons en instrumenten! Audio Stekkers is nu beschikbaar op LightInThebox. Deze set heeft een aantal specifieke stekkers met kleurcodering.


Ik zou graag een eigen kabelsetje aanmaken, specifiek gericht op mijn huis.

Kleurcode audiostekker van computerkast naar. Audio stekkers verkeerd aangesloten, erg? Meer resultaten van gathering. Witgoed en elektra aanbiedingen.


Beste mensen, Ik zit al een tijdje te kijken naar een goede geluids installatie. Ik ben nu gezien dat Cornad hercules speakers in de aanbieding. Maak hier uw keuze uit het Luidspreker Stekker aanbod van Allekabels. Auto hifi kabels en stekkers bij Conrad.


Een overzicht van de verschillende soorten pluggen die in de geluidstechniek gebruikt worden.

Uittrekbare kabel voor de overdracht van audiosignalen. Op Speurders vind je audiostekker gezocht. Elro audiostekker 4x rood 4x zwart, de beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA. Apple lijkt de hoofdtelefoonstekker op te offeren, maar waarvoor precies?


Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen. Op de site van Karel de Reus.


Alle soorten aansluit- en inbouwmaterialen voor Car Audio en Multimedia installaties allemaal te koop bij Navishop! Jack aux in kabels, antenne. Sluit de hoofdtelefoon-audiostekker aan op de ingang voor de audiokabel van de. Sluit het andere uiteinde van de audiostekker van de headset aan op de.


Alle Audio-Video voor alle merken en mits op voorraa morgen in huis. Iemand deze toevallig nog liggen?


Ik weet dat ik hem zo kan bestellen bij talloze webshops, maar als iemand hier hem nog heeft kan ik die net. De Goedkoopste Elektronica Winkel van Nederland. Ook online het grootste assortiment stekkers en pluggen met de juiste prijs!


Gratis verzonden en snel geleverd of af te halen. Een tulpstekker, cinchstekker of RCA-stekker is een coaxiale stekker die wordt gebruikt voor het verbinden van audio- en videoapparatuur.


Een DIN-connector is een connectortype dat bestaat uit een mantel (de massa) en daar binnenin een aantal pinnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.