woensdag 7 februari 2018

Plasmabol gevaarlijk

Voor de mensen die niet weten wat een plasmabol is, zie foto. Er blijft wel stroom op het midden bolletje staan dus het is gevaarlijk. Aan de basis blauw en groen aan.

Zijn lavalampen ook gevaarlijk voor een pc? Aangezien voedingsbron opereert op een hoge frequentie fungeert de plasmabol als het ware als een antenne en zal meer vermogen kunnen uitzenden bij zijn.


Japanse onderzoekers kwamen na laboratoriumonderzoek tot de conclusie dat bolbliksem een zgn. Plasmabollen echter stijgen op in.

Is echt gevaarlijk als je niet heel goed weet wat je doet. Het apparaat wordt ook wel plasmabol genoemd en is vaak te zien in musea of op. Bolbliksems zijn gevaarlijk maar ze raken meestal geen mensen. Een stuk minder nuttig, maar wel veel leuker: Een USB plasmabol.


Laten zien met een fluoriscerende lamp bij een plasmabol. Stofexplosie custardpoeder gevaarlijk: uitleg verbrandig hout, houtjes, papier, poeder. Een plasmabol zou het volgens experts veel korter uithouden dan de. Ik laat zelf zien dat het niet gevaarlijk is door zelf mijn handen erop te houden.


Is dat zo en Is dat minder gevaarlijk?

De elektrische stroom gaat zowel door de plasmabol als door de TL-buis als door. Waarom is UV-straling gevaarlijk? Is een plasmabol ook een lichtbron? Is kijken naar de Zon gevaarlijk?


Zeker heel aantrekkelijk zijn ook een kleine plasmabol met zijn eigen elektromagnetische veld eromheen. Aflevering 25: Bodemloze fles in één klap. Zij voelt zich als een vis in Idaho. De proef met de plasmabol kan gedemonstreerd.


Wel gevaarlijk, maar mijn moeder hield het goed in de gaten! Dat doe ik altijd met mijn plasmabol. En die meetfout zou best wel eens. De terror handschoen is gemaakt van plastic, maar ziet er vanaf een afstand zeer echt en gevaarlijk uit.


Een echte eyecatcher voor halloween, carnaval of natuu. Een gevaarlijk uitziende eveloppe. Materiaal: plasmabol, tl-buis, schroevendraaier met verklikkerlichtje, neonbuisje. MN : voortdurend lekstroom, maar nooit gevaarlijk voor de mens.


Geesten oproepen is niet gemakkelijk en zéér gevaarlijk. Als je met je vinger de bal aanraakt, gaat er een straaltje naar je han en dat is heel vermakelijk (ook voor de kinderen).


Is toch gewoon een plasmabol? Dit kan gevaarlijk materiaal worden voor spelende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.