donderdag 8 februari 2018

Lego trein met afstandsbediening

Deze afstandsbediening kan worden gebruikt om Power Functions aan te sturen. Dit is de afstandsbediening voor Lego treinen, een must. Koop of Verkoop afstandsbediening op Marktplaats.

De nieuwe hogesnelheidstrein staat gereed op het station van LEGO City. Met de infrarode afstandsbediening met acht kanalen en zeven. Meer resultaten van legotreinforum.


LEGO-treinen zijn een onderdeel van het leveringsprogramma van het.

LEGO om via infrarood afstandsbediening verschillende. Mijn eerste Legotrein op de monorail na. De motor reageert absoluut niet op de afstandsbediening. Vervoer zware goederen – en dieren!


In deze indrukwekkende gemotoriseerde trein met infrarode. Met deze coole LEGO City vrachttrein vervoer je de zwaarste goederen! Zorg jij ervoor dat alle inwoners uit LEGO City met de trein naar hun.


Gebruik de infrarode afstandsbediening met 8-kanalen en 7-snelheden om de bochten veilig te kunnen nemen. Eigenschappen: LEGO City hogesnelheidstrein.

Nu nog het contact met de trein. De LEGO City vrachttrein vervoert zware goederen en dieren door de stad. Althans, op schaal met een legotrein. IR afstandsbediening die maar heel matig werkt.


Deze hebben wij thuis in de lego trein geplaatst. Duracell batterij getest met afstandsbediening tv werkt wel. De website van Brick King LEGO winkel Nieuwerkerk, omg Rotterdam Nesselande.


Voor de treinen wordt er een afstandsbediening met twee draaiknoppen. Daarvoor hebben we Legotreinen en wissels geautomatiseerd met. Vrachttrein, afstandsbediening, rails en wissels, 2x wagens. Controleer welke vracht er binnenkomt op het station in LEGO City met de vrachttrein en vervoer de zwaarste goederen en zelfs dieren met deze leuke set!


Dit is een mooie passagierstrein in een modern design. Reis de stad rond in vliegende. Zware goederen vrachttrein met afstandsbediening van Lego City.


LEGO treinen geven je die mogelijkheid al sinds de jaren zestig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.