donderdag 15 februari 2018

Kabelperstang

Geschikt voor het persen van persklemmen om staalkabels tot 1mm dikte. Knippen onder spanning staande kabels is een situatie welke geen enkele monteur wil meemaken echter is het een prettige gedachte dat er gereedschap is.


Ga naar het productoverzicht.

Website fabrikant: Klik hier. KABELPERSTANG GELIJKEND NICOPRESS KABEL 1. Schrijf als eerste een beoordeling van dit artikel. Beschikbaarheid: In voorraad.

Inzetbek voor kabelperstang st001. Kabelperstang Nicopress voor kabel 0. Bekijk andere uitvoeringen van dit product. Een musthave om zelf de kabels van je racefiets of MTB te vervangen.


De Pro Kabelkniptang knipt zowel binnen als buitenkabels perfect scherp af. Ontdek ons ruime aanbod van. Voor het persen van draadklemmen en eindstops op staalkabel.


Krimptang met “curshion-grip” handvatten voor de verwerking van adereindhulzen. Koop of Verkoop perstang op Marktplaats.

GAMMA heeft een groot assortiment tangen waar beslist die tang tussen zit. Klauke inzet stukken kabelschoen perstang (Artikel nr. XXXXX). Dan is de elektrische perstang een uitstekende.


Is uw persgereedschap nog in orde zodat het de waardes kan halen die voorgeschreven zijn? Slaan uw momentsleutels nog wel op het juiste koppel af?


Zeer handzame en lichte professionele pneumatische krimptangen, voor de verwerking van geïsoleerde en ongeïsoleerde adereindhulzen. Met automatische terugloop, Ja.


Kabeltang KNIPEX,zo goed als nieuw. Met eindvergrendeling (bij mechanische gereedschappen), Nee.


Facom kabelperstang kabelschoentang 0. Mm de andere op de foto is slecht maar weggooien is zonde zonder bekken is geschikt voor o. Koop uw kabelschoen- en krimptang nu bij Valkenpower. Huur bij Euro Rent een perstang en persbekken. Wordt door de monteurs van Ziggo en UPC gebruikt voor het aansluiten van de coax kabel Perstang. Persmachine of handperstang set met persverbinding tot 108mm huren per dag of per week bij Boels.


Huur nu de handperstang of de persmachine online! Maar die schroefkabelklemmetjes zijn makkelijker. Aluminium pershuls voor staalkabels, 8-vormig. Art kabel ØA (mm) B (mm) L (mm).


U kunt bij ons terecht voor perstangen met persbereik van tot 108mm mapress.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.