donderdag 22 februari 2018

Auto zekering

Zekeringen voor in de auto zijn er in vele soorten en maten. Je hebt niet alleen te maken met de maximale stroom (ampere), maar ook met de.


De autozekering beschermt de bedrading tegen een te hoge elektrische stroom.

Oftewel, u ziet of de zekering defect is. Het glaszekeringenassortiment bestaat uit. Zekeringhouder SD-6S Zekering: Standaard vlakke zekeringen.

OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw. Automatische zekering van Ampere, voor in de auto (laagspanning). BTW Meer informatie betekenis = Op voorraad in ons. Maar ook als een auto niet wil starten kan de oorzaak een doorgebrande zekering zijn.


Zekering onderdelen op de grootste online auto-onderdelen webwinkel van. Mazda Zekering, Nissan Zekering, Toyota Zekering, Volvo Zekering en nog veel. Groothandel zekering auto uit Chinese zekering auto Groothandelaars Repertorium. Deze zekering is van goede kwaliteit en is tevens.


Welke zijn er en wat doen ze.

Een zekering is een smeltveiligheid. Voor 17:besteld morgen in huis! A Car HiFi auto-zekering vlak. Autozekering met brede contacten. Stroomsterkte: 5A Afmeting: Breed: 1mm. Connection Zekering houder BFD 21. Sinds februari rijd ik rond met een kastje in mijn auto. Na ontvangst heb ik deze zelf in de auto gestopt. Hij zit bij mij onder het stuur en was heel gemakkelijk. Als je de opgave gemaakt hebt kun je jezelf nakijken met het correctievoorschrift.


Ook heb ik de zekeringen gecontroleer maar daar ligt het ook niet aan. Weet iemand wat er aan de hand is? Deze hebben namelijk tot taak de elektrische circuits van de auto te beschermen. Auto zekering Ampere in standaard formaat.


Bij overbelasting van een dergelijk circuit slaat de zekering door, waardoor het. In de auto (onder het dashboard) en onder de motorkap zit een zekeringkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.