maandag 26 februari 2018

Argon streamer

De Argon Stream2M is een slimme, compacte en betaalbare muziekstreamer van Hi-Fi Klubben met Spotify Connect, internetradio en streaming van de muziek. De Argon Stream1M is een supercompacte muziekstreamer van Hi-Fi Klubben met Spotify Connect, internetradio en streaming van de muziek op de PC.


A new and greatly improved control app is now available for Argon Audio iNet and Stream products.

The new app is called UNDOK and is available for both iOS. De witte Argon STREAM2M muziekstreamer is de perfecte netwerkspeler voor iedereen die op cd-kwaliteit wil genieten van streaming-gemak.


Ik las op internet betreffende een nieuwe spotify streamer de Argon Stream 2. Zijn er ook leden hier die luister- en gebruikservaringen hebben?

Een eenvoudige en betaalbare manier om je installatie te upgraden met Spotify Connect, internetradio en draadloze streaming van de muziek op de PC. De Argon Stream 2M is een slimme, compacte en betaalbare muziekstreamer met Spotify Connect, internetradio en streaming van de muziek op de PC. Dankzij Spotify Connect en Argon wordt je muziek nooit meer onderbroken.


Der Argon Stream 2M ist eine preisgünstige Lösung, um Aktivlautsprecher oder die bestehende HiFi-Anlage um neue Funktionen zu erweitern. Je kunt luisteren naar muziek waar ook ter. Upgrade je bestaande muziekinstallatie en geniet van een uitgebreid maar gebruiksvriendelijk draadloos muzieknetwerk. Met de Panasonic SH-ALL1C stream.


Toelichting is voor de kenner totaal overbodig. Zal alleen als set verkocht worden.

Werkt geluidstechnisch zoals. Complete ARGON iNet3+ tafelradio met ontvangst op alle mogelijke manieren: FM (met RDS), DAB en Internet Radio. Verkrijgbaar in kersen, wit hoogglans en.


Internet streamer die je op iedere versterker kunt aansluiten. De zwarte Argon STREAM2M muziekstreamer koop je natuurlijk bij de echte hifi-specialist. HOBO hifi biedt gratis bezorging en omruilgarantie. Ihr Online Fachhändler für Tuner + Streamer.


Theare presented of numerical modeling of positive streamer dynamics in liquid Ar and Xe. It is shown that as in gases, the character of streamer. Unlike previousobtained.


De kabels en snoeren zijn vervangen door een draadloos netwerk. Audio- en videospelers, Bluetooth-speakers, Sonos, HEOS van.


Argon Stream1M er Hi-Fi Klubbens egen superkompakte musikstreamer, som giver dig Spotify Connect, internetradio og streaming af din egen. ASUS Clique R1Wireless Music Streamer.


Rocki Play Wi-Fi Music Adapter for Audio Systems.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.