woensdag 6 december 2017

Verloopstekker engels

Vertaling van verloopstekker. Waar kan ik een verloop kopen zodat ik een Engels apparaat met Engelse. Ik heb nog nooit een verloopstekker gezien die je in een NL stopcontact kan steken.

Voeding Omvormer Omvormers Reisstekkers - Traveladapters. Reisadapter WA-Wonpro Sluit toestellen met stekkers uit vreemde landen aan op een stopcontact met rand- of penaarde Deze verloopstekker.


Reisstekker bestellen bij de grootste aanbieder van wereldstekkers online? Koop reisstekkers voor het juiste stopcontact bij de specialist online en krijg het.

Ik heb een epilator in Engeland besteld en ik ging ervan uit dat er een stekker met drie pennen aan zou zitten. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. VERLOOPSTEKKER VAN ENGELAND NAAR NEDERLAND (REISADAPTER) ZWART. In Engeland worden de stopcontacten van type G. Nederlands - Engels op Glosbe, online woordenboek, gratis.


BTW Meer informatie betekenis = Op. WaarderingNog niet gewaardeerd. Verloopt van, 2-polig + penaarde Engeland. Stel een vraag over dit artikel.

Daar heb je een verloopstekker voor nodig. Camping verloopstekker - PCE. Soms wordt ook de letter combinatie PE (van het Engels Protective Earth). Met deze verloopstekker (reis stekker) kunnen bv.


Info over vandale engels nederlands. Crusader verloopsnoer Engels. Brennenstuhl verloopstekker Engels naar contrastekker met randaarde (geen ingebouwde trafo ! ) leverbaar binnen - werkdagen. Heb je een verloopstekker nodig of kan het met de gewone.


Dit is toch juist een verloop van euro naar engels ipv andersom? BootAnus hebben ze ook setjes van een stuk of 4-verloopstekkers. U kunt meestal ook met Engels uit de voeten. U hebt geen verloopstekker (wereldstekker) nodig.


Op zoek naar goedkope verloopstekkers voor uw auto? Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. Je kunt zowel in het Engels als in het Duits terecht. Rechtstreeks naar de politie bellen doe je via telefoonnummer 10 naar de brandweer via 1en de.


PS2-keyboard werkt niet met verloopstekker op USB-poort. Een Spaanse vertaling van een Engels document is alleen in het Spaans leesbaar, ook al was het. Moet je reizend door sri lanka nog rekening houden met afwijkende stopcontacten, en er dus met een verloopstekker gewerkt moet worden?


Engels spreken of even willen snuffelen aan een andere cultuur. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een. Maltees en Engels zijn beide een officiƫle taal in Malta. Schotland (Engels: Scotland) is een voormalig koninkrijk en vormt samen met Engelan Noord-Ierland en.


Ik heb net een engels apparaat gekocht, met engelse stekker. TT242: ik heb hier nog een verloopstekker liggen. U heeft geen extra stekkers of verloopstekkers nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.